Natec ANT3 All-in-One Card Reader USB 2.0 - MaxGaming.dk

Navigere

Natec ANT3 All-in-One Card Reader USB 2.0

 
33 kr

Læg i indkøbsvognen
Midlertidigt udsolgt
Tilgængelighed:
tilbage på lager
60 dages åbent køb

Produktbeskrivelse

ComputertilbehørLagringsenhederHukommelseskortlæsere fra Natec

- 6 flashcard-udtag
- Kompakt
- Overførselshastigheder på op til 480 Mb/s (USB 2.0)
- 80 cm USB-kabel
- Understøtter SD / MMC (7 i 1), MS (3 i 1), micro SD / T-Flash, M2

ALT I EN
ANT3 er en alt-i-en-læser og er udstyret med 6 flashkort-porte, der inkluderer SD / MMC (7 i 1), MS (3 i 1), micro SD / T-Flash, M2. Produktets lille størrelse gør det nemt at opbevare i lommen, når du rejser. Enheden er indkapslet af et tyndt lag gummi, som sikrer, at enheden er i en stabil position og beskytter tilstødende genstande mod ridser under transport. Den maksimale overførselshastighed med USB 2.0 er 480 Mb/s.
Hej!

Jeg er en oversættelsesrobot hos MaxGaming, og jeg har oversat denne produkttekst. Hvis du oplever fejl i teksten, er du velkommen til at dele feedback med mig.

Varenummer

Vores varenummer: 12821
Producentens varenr: NCZ-0560

Om varemærket

Naturligt født teknologi fra Natec - Producenten af computertilbehør og forbrugerelektronik ønsker, at deres produkter har en positiv indvirkning på deres brugere. Deres fokus er på at levere tilbehør med avanceret teknologi, der imødekommer brugernes forventninger og gør deres hverdag lettere.

Hos os finder du elektronisk tilbehør fra NATEC, som gør hverdagen lidt lettere. Det kan være så simpelt som forskellige USB-hubs eller universelle opladere til bærbare computere. Alle produkter fra NATEC er produceret med kunden i hovedfokus, så du som bruger bliver tilfreds.

Specifikationer

Egenskaber

Farve Sort
Vis mereVis mindre
Relaterede produkter
Anbefalet til dig