Lanberg SATA 3 6GB/S 30cm Rød - MaxGaming.dk

Navigere

Spar %

Lanberg SATA 3 6GB/S 30cm Rød

Længde:
0.3m
0.5m
1m
Antal: 
12 kr
Læg i indkøbsvognen
Midlertidigt udsolgt
Tilgængelighed:
tilbage på lager
60 dages åbent køb

Produktbeskrivelse

ComputertilbehørComputerdeleInterne kabler fra Lanberg

SATA 3 -kabel i sort. 30 cm lang. SATA III (revision 3.x) grænseflade, formelt kendt som SATA 6Gb / s, tredje generation SATA -interface, der kører på 6.0Gb / s. Båndbreddeoverførslen, som understøttes af grænsefladen, er op til 600MB / s. SATA 3 -interfacet er bagudkompatibelt med SATA 3 Gb / s -interface.
  • 2 x seriel ATA hona
  • SATA III (3)
  • Maksimal dataoverførselshastighed: 6 Gb / s
  • Tykkelse: 26 AWG
  • Kernemateriale: Kobber
  • Farve: rød
  • Længde: 30 cm
Hej!

Jeg er en oversættelsesrobot hos MaxGaming, og jeg har oversat denne produkttekst. Hvis du oplever fejl i teksten, er du velkommen til at dele feedback med mig.

Varenummer

Vores varenummer: 14345
Producentens varenr: CA-SASA-10CU-0030-R

Om varemærket

Kabelløsninger til alle med Lanberg - Udvikling og fleksibilitet definerer Lanberg, som leverer forskellige løsninger inden for netværk og kabling. Deres brede produktsortiment er i konstant udvikling, og mærket er baseret på, at deres produkter kontinuerligt kvalitetsforbedres. Deres talent for at skræddersy produkter til markedets behov har bidraget til kontinuerlig vækst.

Hvis du leder efter et kabel eller en adapter, har Lanberg med sin brede produktportefølje sandsynligvis det, du leder efter. Derudover tilbyder de løsninger såsom struktureret kabling, herunder LAN- og patchkabler, samt værktøjer til opbygning af LAN-netværksinfrastrukturer. Du finder også værktøjer og produkter, der hjælper med at tilrettelægge alle kabler på bedste vis.

Specifikationer

Dimensioner & vægt

Kabellængde 0.3 m

Egenskaber

Farve Rød
Vis mereVis mindre
Relaterede produkter
Anbefalet til dig

Anmeldelser

0
0 Anmeldelser
5
4
3
2
1
Skriv en anmeldelse

Dette produkt har ingen anmeldelser.