Lanberg SATA 3 (6GB/S) 50cm Metalklip - Rød - MaxGaming.dk

Navigere

Spar %

Lanberg SATA 3 (6GB/S) 50cm Metalklip - Rød

Farve:
Rød
Sort
Længde:
0.3m
0.5m
1m
 
26 kr

Læg i indkøbsvognen
Midlertidigt udsolgt
Tilgængelighed:
tilbage på lager
60 dages åbent køb

Produktbeskrivelse

ComputertilbehørComputerdeleInterne kabler fra Lanberg

Lanbergs SATA III kabel giver sine brugere mulighed for at opnå en dataoverførselshastighed på 6 Gb/s. Når du har brug for en god og pålidelig forbindelse mellem SATA HDD eller SSD enheder og computerens bundkort eller styreenhed, er denne kabelløsning lige noget for dig.

Denne specifikke interne kabelløsning finder sin anvendelse i hjemme- og kontormiljøer, såvel som til industrielle applikationer, serverrum, datacentre eller kontrol- og overvågningssystemer.

Dette kabel er bagudkompatibelt med SATA II-standarden.

Produkt Specifikationer:
- Standard: SATA III,
- Bagudkompatibilitet: SATA II,
Længde: 0,5 m,
- Farven rød.

Hej!

Jeg er en oversættelsesrobot hos MaxGaming, og jeg har oversat denne produkttekst. Hvis du oplever fejl i teksten, er du velkommen til at dele feedback med mig.

Varenummer

Vores varenummer: 15626
Producentens varenr: CA-SASA-14CU-0050-R

Om varemærket

Kabelløsninger til alle med Lanberg - Udvikling og fleksibilitet definerer Lanberg, som leverer forskellige løsninger inden for netværk og kabling. Deres brede produktsortiment er i konstant udvikling, og mærket er baseret på, at deres produkter kontinuerligt kvalitetsforbedres. Deres talent for at skræddersy produkter til markedets behov har bidraget til kontinuerlig vækst.

Hvis du leder efter et kabel eller en adapter, har Lanberg med sin brede produktportefølje sandsynligvis det, du leder efter. Derudover tilbyder de løsninger såsom struktureret kabling, herunder LAN- og patchkabler, samt værktøjer til opbygning af LAN-netværksinfrastrukturer. Du finder også værktøjer og produkter, der hjælper med at tilrettelægge alle kabler på bedste vis.

Specifikationer

Dimensioner & vægt

Kabellængde 0.5 m

Egenskaber

Farve Rød
Vis mereVis mindre
Relaterede produkter
Anbefalet til dig