Thrustmaster F-16C Viper HOTAS Add-On Grip - MaxGaming.dk

Navigere

Thrustmaster F-16C Viper HOTAS Add-On Grip

 
1129 kr

Læg i indkøbsvognen
Midlertidigt udsolgt
Tilgængelighed:
tilbage på lager
60 dages åbent køb

Produktbeskrivelse

ComputertilbehørSpilkontrollJoystick fra Thrustmaster

Thrustmaster F-16C Viper HOTAS Add-On Grip, en ægte (1:1 skala) replika af den rigtige F-16C Viper flight stick!

Inspireret af den utrolige succes med HOTAS 'Warthog Flight Stick (stadig det benchmark, som alle andre joysticks bedømmes i forhold til), integreres grebet perfekt - og naturligt - med DCS: F-16C Viper-modulet, der er specielt designet til at replikere i detaljer, når du flyver kampfly, hvis enestående alsidighed fortsætter med at gøre det til en favorit blandt luftstyrker over hele verden. Den rigtige F-16C Viper er et overlegent kampfly i stor skala, med kendt tilpasningsevne til at opfylde kravene i en række kampsituationer.

Specifikationer:
- Levende størrelse (1:1 skala) replika af den rigtige F-16C Viper flightstick.
- 100% metaldesign med holdbare materialer af industriel kvalitet for en autentisk følelse og maksimal produktlevetid.
- I alt 19 handlingsknapper, plus en 8-vejs "vinkel"-kontakt.
- Integreret integration i spillet DCS via det dedikerede DCS: F-16C Viper-modul (spil og moduler sælges separat).
- Bagudkompatibel med de to vigtigste joystick-baser i Thrustmasters ærede flysimuleringsøkosystemer: HOTAS Warthog og HOTAS Cougar (sælges separat). Placer nemt grebet på din HOTAS Warthog eller HOTAS Cougar base!
Hej!

Jeg er en oversættelsesrobot hos MaxGaming, og jeg har oversat denne produkttekst. Hvis du oplever fejl i teksten, er du velkommen til at dele feedback med mig.

Varenummer

Vores varenummer: 17297
Producentens varenr: 377021

Om varemærket

Oplev Thrustmasters virkelighed - Passion, innovation og kvalitet er det, der kendetegner Thrustmasters produkter. Deres mål er at tage dit spil til et så realistisk niveau som muligt ved innovativt at udvikle produkter med funktioner såsom force feedback. Deres mål er at lade deres brugere nyde en enestående oplevelse med deres produkter og gøre deres spildrømme til virkelighed.

Med det første produkt, der blev udviklet sammen med piloter under NASA, har Thrustmaster øget spiloplevelsen for gamere i over 20 år. De var de første til at lave en replika af et Ferrari-rat og joystick til GameCube, og de har vundet priser for deres innovative produkter.

Specifikationer

Egenskaber

Farve Sort

Garanti

Garanti 1 års garanti
Vis mereVis mindre
Relaterede produkter
Anbefalet til dig