Thrustmaster T.16000M FCS Hotas Flight Pack - MaxGaming.dk
 

Navigere

Thrustmaster T.16000M FCS Hotas Flight Pack

Antal: 
1719 kr
Læg i indkøbsvognen
Midlertidigt udsolgt
Tilgængelighed:
tilbage på lager
60 dages åbent køb

Produktbeskrivelse

ComputertilbehørSpilkontrollJoystick fra Thrustmaster

Thrustmaster T.16000M FCS Flight Pack indeholder T.16000M flight stick joystick, TWCS (Thrustmaster Weapon Control System) gashåndtag og TFRP (Thrustmaster Flight Rudder Pedals) pedaler til pc. Joysticket er af høj kvalitet, kan betjenes med både højre og venstre hånd og kombinerer præcision med alsidig justerbarhed. Justerbare rorpedaler og et gashåndtag med SMART-teknologi gør pakken fremragende til flysimulering.

Alsidig joystick
Joysticket T.16000M har et H.E.A.R.T. af høj kvalitet (Hall Effect AccuRate Technology)-teknologi, 3D-magnetiske sensorer, 16 actionknapper, en 8-vejs hat-switch og fire-aksede kontroller gør din flyveoplevelse endnu mere realistisk.

T.Flight Rudder Pedals med S.M.A.R.T.-teknologi
T.Flight Rudder Pedals er udstyret med 25 cm justerbare bremsepedaler med S.M.A.R.T. teknologi. S.M.A.R.T. (Sliding Motion Advanced Rail Track) består af fire aluminiumsskinner, der muliggør meget jævne bevægelse og fremragende styring. Takket være S.M.A.R.T.-teknologi registrerer pedalerne selv de mindste bevægelser og giver dermed den størst mulige styring af flysimulatorer.

Thrustmaster TWCS (Thrustmaster Weapon Control System) gashåndtag
TWCS-gashåndtaget med S.M.A.R.T.-teknologi giver præcis og jævn betjening på 80 mm arbejdsområde. Strammeskruen lader brugeren justere gashåndtagets friktion til egen præference. Det er udstyret med 14 actionknapper, fem akser og en 8-vejs hatkontakt. Sammen med T.16000M joysticket tilbyder FCS-flypakken op til 30 funktionsknapper samt to 8-vejs hatkontakter.

Varenummer

Vores varenummer: 10870
Producentens varenr: 2960782

Om varemærket

Oplev Thrustmasters virkelighed - Passion, innovation og kvalitet er det, der kendetegner Thrustmasters produkter. Deres mål er at tage dit spil til et så realistisk niveau som muligt ved innovativt at udvikle produkter med funktioner såsom force feedback. Deres mål er at lade deres brugere nyde en enestående oplevelse med deres produkter og gøre deres spildrømme til virkelighed.

Med det første produkt, der blev udviklet sammen med piloter under NASA, har Thrustmaster øget spiloplevelsen for gamere i over 20 år. De var de første til at lave en replika af et Ferrari-rat og joystick til GameCube, og de har vundet priser for deres innovative produkter.

Specifikationer

Egenskaber

Farve Sort
Vis mereVis mindre
Relaterede produkter
Anbefalet til dig

Anmeldelser

0
0 Anmeldelser
5
4
3
2
1
Skriv en anmeldelse

Dette produkt har ingen anmeldelser.