Lanberg Kabelbindere 150 st 3-farver - MaxGaming.dk
 

Navigere

Spar %

Lanberg Kabelbindere 150 st 3-farver

Antal: 
21 kr
Læg i indkøbsvognen
Midlertidigt udsolgt
Tilgængelighed:
tilbage på lager
60 dages åbent køb

Produktbeskrivelse

ComputertilbehørComputerkabler & adaptereKabelsortering fra Lanberg

Resumé:
- 150 stk
- Mål: 2,5 mm x 100 mm - 100 stk
- Mål: 3,5 x 200 mm - 50 stk

Farver:
- Rød: 50 stk
- Gul: 50 stk
- Blå: 50 stk

Med denne værdipakke er kabelbindere lavet af fleksibel plast, der er kendetegnet ved stærk, både mekanisk og termisk. Modstandsdygtig over for fedt, saltvand, opløsningsmidler osv. Stropperne kan klumpes sammen i hånden eller bruge specialværktøj. Gør dine kabler finere eller camoufler dem med den rigtige farve i hjemmet. Pænt og ryddeligt!

Hej!

Jeg er en oversættelsesrobot hos MaxGaming, og jeg har oversat denne produkttekst. Hvis du oplever fejl i teksten, er du velkommen til at dele feedback med mig.

Varenummer

Vores varenummer: 13079
Producentens varenr: ORG01-BVP150-MC3

Om varemærket

Kabelløsninger til alle med Lanberg - Udvikling og fleksibilitet definerer Lanberg, som leverer forskellige løsninger inden for netværk og kabling. Deres brede produktsortiment er i konstant udvikling, og mærket er baseret på, at deres produkter kontinuerligt kvalitetsforbedres. Deres talent for at skræddersy produkter til markedets behov har bidraget til kontinuerlig vækst.

Hvis du leder efter et kabel eller en adapter, har Lanberg med sin brede produktportefølje sandsynligvis det, du leder efter. Derudover tilbyder de løsninger såsom struktureret kabling, herunder LAN- og patchkabler, samt værktøjer til opbygning af LAN-netværksinfrastrukturer. Du finder også værktøjer og produkter, der hjælper med at tilrettelægge alle kabler på bedste vis.

Specifikationer

Egenskaber

Farve Blå
Vis mereVis mindre
Relaterede produkter
Anbefalet til dig

Anmeldelser

0
0 Anmeldelser
5
4
3
2
1
Skriv en anmeldelse

Dette produkt har ingen anmeldelser.