MaxMount Kabelstyringssæt - Kabelholdere - MaxGaming.dk

Navigere

Spar %

MaxMount Kabelstyringssæt - Kabelholdere

 
46 kr

Udsolgt
Tilgængelighed:
tilbage på lager
60 dages åbent køb

Udvalgt tilbehør

Trykkluft Raccoon 600ML
49 kr (79 kr)
Køb
Info
Kabelbox skjuler - Hvid
Kabelbox skjuler - Hvid
Kabelsortering
69 kr (119 kr)
Køb
Info
Vis mere

Produktbeskrivelse

ComputertilbehørComputerkabler & adaptereKabelsortering fra MaxMount

Hold dit spillebord eller skrivebord organiseret, sikkert og ryddeligt med MaxMount Cable Management Kit. Dette omfattende sæt indeholder alt hvad du behøver for at samle og føre alle dine kabler på et øjeblik! Administrer nemt flere kabler og juster efter behov takket være det praktiske design. Dette professionelle kvalitetsprodukt er lavet af holdbare materialer, der sikrer dets levetid selv ved hård daglig brug. Med forudskårne slots tager opsætningen kun få minutter, hvilket betyder, at du hurtigt kan være klar til at bruge systemet og springe tilbage til arbejde eller leg.

Kabelhåndteringsudstyret har en nem installation ved blot at binde kablerne sammen ved hjælp af de medfølgende kabelholdere og kabelbindere og fastgøre dem omkring vægge eller møbler. Uanset om du har at gøre med små arbejdsområder eller kontorer fyldt med flere kabler, har dette sæt alt hvad du behøver for at få succes. Du behøver aldrig at bekymre dig om at snuble eller beskadige kabler, fordi dette robuste sæt holder alt på plads!

Ryd op og hold dine kabler organiseret som en professionel med MaxMount Cable Management Kits. Med disse kabelstyringssæt kan du hurtigt og nemt gøre dit skrivebord pænt og ryddeligt.
Hej!

Jeg er en oversættelsesrobot hos MaxGaming, og jeg har oversat denne produkttekst. Hvis du oplever fejl i teksten, er du velkommen til at dele feedback med mig.

Varenummer

Vores varenummer: 22917
Producentens varenr: CC17-4

Om varemærket

Robuste produkter fra MaxMount - Mærket blev grundlagt i 2019 i Stockholm. Målet var at producere billige og stilrene produkter til gaming og til kontoret. I dag sælger MaxMount alt fra skærmstativer til computerskærme, vægbeslag til fjernsyn, kabelstyring og meget mere.

Få en flottere gaming- og arbejdsstation med innovative produkter, der håndterer alt lige fra skærme, headsets og kabler. Alle produkter fra MaxMount er nøje udvalgt, og vi anbefaler kraftigt at investere i et stativ og produkter fra MaxMount. Tag kontrol over dine skærme og placer dem på en smartere måde.

Specifikationer

Egenskaber

Farve Sort

Garanti

Garanti 1 års garanti
Vis mereVis mindre
Relaterede produkter
Anbefalet til dig