Apple Lightning til USB-kabel MFi Hvid (2 Meter) - MaxGaming.dk

Navigere

43
Spar 43%

Apple Lightning til USB-kabel MFi Hvid (2 Meter)

 
199 kr / 113 kr

Ikke bestilles
Tilgængelighed:
tilbage på lager
60 dages åbent køb

Produktbeskrivelse

MobiltilbehørKabler & adaptrer til mobil fra Apple

Med dette 2 meter lange USB 2.0-kabel kan du tilslutte din iPhone, iPad eller iPod med Lightning-stik til USB-porten på din computer til synkronisering og opladning eller til en Apple USB AC-adapter til opladning i en stikkontakt.

Hej!

Jeg er en oversættelsesrobot hos MaxGaming, og jeg har oversat denne produkttekst. Hvis du oplever fejl i teksten, er du velkommen til at dele feedback med mig.

Varenummer

Vores varenummer: 10748
Producentens varenr: MD819ZM/A

Om varemærket

Apple blev grundlagt af den ikoniske duo Steve Jobs og Steve Wozniak i 1976 og har siden etableret sig som en af ​​verdens største virksomheder. Virksomheden er baseret i Cupertino, Californien og tilbyder sine produkter og tjenester over hele verden.

Med sin høje kvalitet, holdbarhed og innovative produkter er det svært at komme udenom virksomheden, når det kommer til elektronikprodukter. Apple sælger ikke kun hardware, virksomheden er også specialiseret i software og tilbyder i dag en række forskellige onlinetjenester. Under deres paraply finder vi produkter som iPhone, iPad, iMac, Apple TV og mange flere.

Specifikationer

Egenskaber

Farve Hvid
Vis mereVis mindre
Relaterede produkter
Anbefalet til dig