Lanberg USB-C (Han) till USB-C (Han) Kabel Hurtig Opladning 4.0 - 1 Meter - MaxGaming.dk

Navigere

Spar %

Lanberg USB-C (Han) till USB-C (Han) Kabel Hurtig Opladning 4.0 - 1 Meter

 
39 kr

Læg i indkøbsvognen
Midlertidigt udsolgt
Tilgængelighed:
tilbage på lager
60 dages åbent køb

Produktbeskrivelse

MobiltilbehørKabler & adaptrer til mobil fra Lanberg

Dette USB-C-kabel understøtter Quick Charge 4.0-teknologi, som giver dig mulighed for at reducere opladningstiden til et minimum og oplade enheder op til 2,5 gange hurtigere end med standardopladning. Kablet understøtter også Power Delivery-funktioner, der giver dig mulighed for at drive forskellige husholdningsapparater - med en maksimal effekt på op til 60W!
Hej!

Jeg er en oversættelsesrobot hos MaxGaming, og jeg har oversat denne produkttekst. Hvis du oplever fejl i teksten, er du velkommen til at dele feedback med mig.

Varenummer

Vores varenummer: 17759
Producentens varenr: CA-CMCM-40CU-0010-BK

Om varemærket

Kabelløsninger til alle med Lanberg - Udvikling og fleksibilitet definerer Lanberg, som leverer forskellige løsninger inden for netværk og kabling. Deres brede produktsortiment er i konstant udvikling, og mærket er baseret på, at deres produkter kontinuerligt kvalitetsforbedres. Deres talent for at skræddersy produkter til markedets behov har bidraget til kontinuerlig vækst.

Hvis du leder efter et kabel eller en adapter, har Lanberg med sin brede produktportefølje sandsynligvis det, du leder efter. Derudover tilbyder de løsninger såsom struktureret kabling, herunder LAN- og patchkabler, samt værktøjer til opbygning af LAN-netværksinfrastrukturer. Du finder også værktøjer og produkter, der hjælper med at tilrettelægge alle kabler på bedste vis.

Specifikationer

Egenskaber

Farve Sort

Garanti

Garanti 2 års garanti
Vis mereVis mindre
Relaterede produkter
Anbefalet til dig