Astro A40 TR Gen4 Gamingheadset Sort (PC/Xbox Series) - MaxGaming.dk

Navigere

Astro A40 TR Gen4 Gamingheadset Sort (PC/Xbox Series)

 
1205 kr

Læg i indkøbsvognen
Foreløbig dato:
2024-06-21
Midlertidigt udsolgt
Tilgængelighed:
tilbage på lager
60 dages åbent køb

Udvalgt tilbehør

Hovedtelefonholder med Kopholder - Sort
139 kr
Køb
Info
Vis mere

Produktbeskrivelse

ComputertilbehørHeadset & LydGaming headsetKablet fra Astro

Spil som de professionelle! ASTRO A40 TR Headset er det førende gaming-headset til professionelle spillere, inklusive e-sport, indholdsskabere og live streamere. Den er udviklet med sportsatleter for at opfylde deres strenge standarder for lyd, komfort og holdbarhed. Mod Kit Ready betyder, at A40 TR kan tilpasse sig alle spilmiljøer. A40 TR er et headset med åben ryg med en udskiftelig mikrofon og tilpassede coversider. Til højlydte turneringsmiljøer kan A40 TR omdannes til et lydtæt headset med lukkede covers ved at tilføje et Mod Kit (sælges separat) med forseglede dæksider, ørepuder i syntetisk læder og en lydtæt mikrofon.

TRIMMET MED ASTRO AUDIO V2
ASTRO headset er specielt designet til gaming. ASTRO arbejder tæt sammen med udviklere, pro-gamere og streamere for at levere dialog, musik og lyd i spillet, som de skulle høre. ASTRO Audio V2 giver et neutralt, jævnt og udvidet frekvensspektrum til detaljeret, realistisk billeddannelse. Det betyder ikke-udmattende peaks, klare mellemtoner og hård forvrængningsfri base for afbalanceret opløsning.

EKSTRAORDINÆR PASFORM OG DESIGN
A40 TR har en let, men robust konstruktion med premium materiale for en trykfri pasform, der ikke overophedes hovedet. Ørepuderne har stof for maksimal komfort og syntetisk læder for den bedste akustiske ydeevne.

UDskiftelig mikrofon
Meget følsom ensrettet mikrofon, der fokuserer på din stemme og minimerer baggrundsstøj. Det kan placeres på begge sider af A40 TR-headsettet.

TILPASSEDE KATTER
ASTROs patenterede magnetiske cover-branding-system giver dig mulighed for at tilpasse dit headset og købe specielle udgaver eller designe dit eget ved hjælp af deres online cover tag-design.

MOD SÆT KLAR
A40 har ørepuder lavet af syntetisk læder, er støjdæmpende og har lydisolerende mikrofon, polstret pandebånd og lukkede bagcoversider.

BYGGET TIL PC, LAPTOP OG MOBILSPIL
3,5 mm stik giver kompatibilitet med næsten alle enheder, såsom pc'er, de fleste mobile enheder og tablets

Varenummer

Vores varenummer: 15720
Producentens varenr: 939-001830

Om varemærket

Prisbelønnede Astro Gaming har siden 2006 været det firma, der har skubbet branchen fremad med deres produkter. Deres vision er at forbedre og føre e-sport til det næste niveau med deres produkter. De er blevet en stor del af spilkulturen, især fordi virksomheden altid har været sammensat af en flok entusiastiske spillere.

Astros produkter er designet til dem, som kræver ekstra af deres udstyr - såsom de undervurderede hardcore-spillere, professionelle spillere eller dem, der stræber efter at gøre deres absolut bedste. Astro er i dag et brand, der ejes af Logitech.

Specifikationer

Audio output

Frekvensområde 20-24000 Hz
Impedans 48 Ω
THD 0 %, 1 %

Dimensioner & vægt

Kabellængde 2 m
Vægt 360 g

Egenskaber

Membran 40 mm
Akustisk konstruktion Åben
Formfaktor Over-ear
Pudemateriale Stof
Belysning No
Farve Sort

Forbindelse

Kompatibilitet MAC, PC, PS4, Xbox One

Funktioner

Mute-knap Ja
Volumenkontrol Ja

Garanti

Garanti 1 års garanti

Mikrofon

Polært mønster Omnidirectional
Aftagelig Ja
Vis mereVis mindre
Relaterede produkter
Anbefalet til dig