SteelSeries Arctis 5 Gamingheadset Sort - MaxGaming.dk

Navigere

SteelSeries Arctis 5 Gamingheadset Sort

Farve:
Sort
 
999 kr

Udsolgt
Tilgængelighed:
tilbage på lager
60 dages åbent køb

Udvalgt tilbehør

QcK XXL Musemåtte
QcK XXL Musemåtte
Musemåtte
219 kr (299 kr)
Køb
Info
Hovedtelefonholder med Kopholder - Sort
139 kr
Køb
Info
Playstation Lampe Ikoner PS5 - Small
79 kr (139 kr)
Køb
Info
Vis mere

Produktbeskrivelse

ComputertilbehørHeadset & LydGaming headsetKablet fra SteelSeries

Resumé:
  • Prism RGB oplyste ørekopper
  • Næste generations surroundsound med DTS Headphone:X v2.0
  • Balancer spil og stemmechat-lyd med USB ChatMix-kontroller
  • ClearCast tovejsmikrofon
  • Komfortabel til lange spilleaftener
  • Virker til pc, konsol og mobile enheder
SteelSeries præsenterer en ny serie af gaming headsets. Arctis 5 falder i mellemsegmentet med samme ydeevne, kvalitet og komfort som de andre høretelefoner. Tilføjet fra entry-level modellen er USB-tilslutning og RGB-belysning. Uanset om du spiller på pc, spillekonsol eller mobile enheder, passer Steelseries Arctis 5, så du kan nyde high-definition lyd overalt.
Komfort
Da Steelseries udviklede sin nye serie af gaming-hovedtelefoner, gik de tilbage til det grundlæggende og byggede hovedtelefonerne ud fra, hvad brugerne ønsker og har brug for. Målet med Arctis var at skabe et headset så let og behageligt, at du glemmer, at du har det på. Steelseries fjernede alle unødvendige komponenter, og tilbage var et minimalistisk design, der er mere behageligt at have på i timevis, og som stadig giver dig den lydoplevelse, du ønsker.
Materialer er valgt med inspiration fra sportstøj, blandt andet et elastisk stof brugt til skibriller til pandebåndet. Båndet fordeler vægten over hovedet uden tryk eller gnidningspunkter, og det er nemt at justere, så det passer til din hovedform.
Smuk LED belysning
Den mest synlige forskel på Arctis 3 og Arctis 5 er den farverige LED-belysning, der giver høretelefonerne et imponerende look. Juster selv farver og lys præcis, hvordan du vil have dem til at sætte dit personlige præg.
Bløde og støjisolerende ørepuder
Inspirationen fra sportstøj kan også findes i ørepuderne. Steelseries opfandt de utroligt bløde og komfortable AirWeave ørepuder med memoryskum, der former sig efter dine ører og hovedform. Puderne er betrukket med et blødt stof, der ånder uden at blive for varmt eller svedigt. Belagt med en speciel termoplast, der giver støjreduktion, filtreres omgivende støj også fra din spillyd, så du kan holde fokus på de rigtige ting.
S1 hovedtelefonelement med surround sound
Selvom prisskiltet er væsentligt anderledes, har Arctis 5 de samme højkvalitets hovedtelefonelementer som i Steelseries' flagskibshovedtelefoner. Det betyder, at du får den mest realistiske og naturlige lyd som muligt, uanset om du spiller intense spil, ser film eller lytter til musik.
Hør præcis, hvor din fjende sniger sig fra, takket være surroundsound. SteelSeries har indgået et samarbejde med DTS Headphone:X og brugt en helt ny algoritme designet specifikt til Arctis-serien. Få følelsen af at være der med fordybende surroundsound* og få overtaget i spillet.
ClearCast mikrofon
Et godt gaming headset handler ikke kun om at give dig god lyd, men de skal også lyde godt for dine medspillere Alle Arctis modeller har en nydesignet tovejs ClearCast mikrofon, der giver utrolig klar stemmekommunikation og sætter en ny standard for mikrofoner i gaming headset . Fokus er på din stemme, mens støj og omgivende lyde filtreres fra. Mikrofonen er desuden udstyret med LED-belysning, der signalerer, når mikrofonen er slukket.
Tilpas med SteelSeries Engine 3
Headsettet er klar til at gå med det samme, men for at få mest muligt ud af dine nye høretelefoner er SteelSeries Engine 3*-software inkluderet. I dette pc-program får du adgang til alle funktioner og indstillinger såsom forskellige lydprofiler, lysindstillinger, equalizer- og mikrofonindstillinger pakket i en brugervenlig grænseflade.
Til alle dine enheder
SteelSeries Arctis 5 er kompatibel med alle dine spilleenheder. Udover det aftagelige hovedkabel medfølger et forlængerkabel med USB-stik til brug med en computer. Ønsker du at bruge høretelefonerne sammen med din mobiltelefon eller spillekonsollens controller (Playstation, Xbox), bruger du adapteren til 3,5 mm stikket. Det gør det nemt at bruge og skifte Arctis 5 mellem alle dine enheder.

Materialer er valgt med inspiration fra sportstøj, blandt andet et elastisk stof brugt til skibriller til pandebåndet. Båndet fordeler vægten over hovedet uden tryk eller gnidningspunkter, og det er nemt at justere, så det passer til din hovedform.

*Bemærk, at nogle funktioner, såsom ChatMix, surround sound og belysning, kun virker, når headsettet er tilsluttet via USB. Samt Virker kun surround sound med DTS Headphone:X v2.0 med PC.
Hej!

Jeg er en oversættelsesrobot hos MaxGaming, og jeg har oversat denne produkttekst. Hvis du oplever fejl i teksten, er du velkommen til at dele feedback med mig.

Varenummer

Vores varenummer: 12752
Producentens varenr: 61504

Om varemærket

Du kan ikke tale om e-sport og gaming uden at nævne SteelSeries. Siden 2001 har de utallige gange udviklet produkter, der har taget markedet til nye niveauer - som f.eks. den første glasmåtte, det første mekaniske tastatur til gaming eller den første mus produceret specifikt til World of Warcraft. SteelSeries har desuden lige siden starten været involveret med sponsorater på e-sports-scenen.

SteelSeries er kendt for at skabe produkter, der får legende-status - som f.eks. musemåtten QcK, som har været et oplagt valg for professionelle gamere i over 15 år. Deres produkter er omhyggeligt udviklet ned til mindste detalje, så de passer til såvel konkurrence-orienterede gamere, der har brug for pålideligt udstyr til de vigtige kampe og nybegyndere, som skal til at erhverve deres første gamingmus.

Specifikationer

Audio output

Frekvensområde 20-22000 Hz
Følsomhed 98 db
Impedans 32 Ω
THD 3 %

Dimensioner & vægt

Kabellængde 3 m
Vægt 306 g

Egenskaber

Membran 40 mm
Akustisk konstruktion Åben
Formfaktor Over-ear
Pudemateriale AirWeave
Belysning No
Farve Sort

Funktioner

Chatmix Ja
Mute-knap Ja
Volumenkontrol Ja
Aktiv støjreduktion Ja

Garanti

Garanti 2 års garanti

Mikrofon

Frekvensområde 100-10000 Hz
Impedans 2200 Ω
Følsomhet -48 dB
Polært mønster Bidirectional
Aftagelig Ingen
Vis mereVis mindre
Relaterede produkter
Anbefalet til dig