Razer Blackshark V2 Gaming Headset - MaxGaming.dk

Navigere

Razer Blackshark V2 Gaming Headset

 
825 kr

Læg i indkøbsvognen
Midlertidigt udsolgt
Tilgængelighed:
tilbage på lager
60 dages åbent køb

Udvalgt tilbehør

Vis mere

Produktbeskrivelse

ComputertilbehørHeadset & LydGaming headsetKablet fra Razer

BlackShark V2 er Razers seneste udgivelse i deres Razer BlackShark-serie af produkter, der er skræddersyet til gamere, der søger overlegen lydkvalitet og ydeevne. BlackShark V2 er et kablet gaming-headset, der giver en kraftfuld lydoplevelse i modsætning til alle andre headset. Udstyret med store 50 mm Razer-designede drivere tilbyder Razer BlackShark V2 spillere overlegen lydkvalitet og detaljer, som du kan høre i krystalklarhed. Med Razer Synapse 2.0 kan Razer BlackShark V2 komme med software, der tilpasser indstillinger til forskellige genrer. Razer BlackShark V2 giver dig også mulighed for at justere basniveauerne og andre lydindstillinger, så de passer til dine musik-, spil- eller filmpræferencer.

Razer Blackshark V2 er designet med Razers innovative udtrækkelige ensrettede mikrofon, der giver spillere mulighed for at bestemme, hvor de vil have deres mikrofoner; enten op eller ned. Razer BlackShark V2 er også bygget til at holde, med et robust, justerbart pandebånd og læderomviklede ørepuder. Razer designet Razer BlackShark V2 til spillere, der har brug for den bedste lydoplevelse lige ved hånden.


Headsettet fungerer til pc, Mac og konsoller som Xbox og Playstation (mobilenheder kræver understøttelse af 3,5 m forbindelse)

Hej!

Jeg er en oversættelsesrobot hos MaxGaming, og jeg har oversat denne produkttekst. Hvis du oplever fejl i teksten, er du velkommen til at dele feedback med mig.

Varenummer

Vores varenummer: 100020
Producentens varenr: RZ04-03230100-R3M1

Om varemærket

Razer - Den trehovedede slange, den grønne farve eller Chroma-belysningen er noget, som næsten alle gamere genkender. Razer er et af de mest kendte mærker inden for gaming, og det forstår man. Den lange historie med innovative produkter, der har løftet branchen og vundet utallige priser gennem årene, beviser gang på gang, hvorfor mærket ligger i toppen.

Razer har et af de bredeste udvalg af gaming-produkter i verden med næsten mindst et produkt i hvert segment. Med deres store maskineri har de mulighed for at undersøge, udvikle og producere produkter i fremragende kvalitet. Hvis du leder efter et produkt, der ikke skuffer, når det gælder, så er Razer noget for dig.

Specifikationer

Audio output

Frekvensområde 12-28000 Hz
Følsomhed 100 db
Impedans 32 Ω
Lyd Stereo

Dimensioner & vægt

Kabellængde 1.8 m
Vægt 262 g

Egenskaber

Membran 50 mm
Akustisk konstruktion Lukket
Formfaktor Over-ear
Pudemateriale Memory foam
Belysning No
Farve Sort

Forbindelse

Forbindelse 3,5mm, USB
Kompatibilitet MAC, Nintendo Switch, PC, PS4, Smartphone, Xbox One

Funktioner

Chatmix Ja
Mute-knap Ja
Volumenkontrol Ja
Aktiv støjreduktion Ja

Garanti

Garanti 2 års garanti

Mikrofon

Frekvensområde 100-10000 Hz
Polært mønster Cardiod, Unidirectional
Aftagelig Ja
Vis mereVis mindre
Relaterede produkter
Anbefalet til dig