Roccat ELO 7.1 USB Gaming Headset - MaxGaming.dk

Navigere

Roccat ELO 7.1 USB Gaming Headset

 
449 kr

Læg i indkøbsvognen
Foreløbig dato:
2024-05-30
Midlertidigt udsolgt
Tilgængelighed:
tilbage på lager
60 dages åbent køb

Udvalgt tilbehør

Hovedtelefonholder med Kopholder - Sort
139 kr
Køb
Info
Vis mere

Produktbeskrivelse

ComputertilbehørHeadset & LydGaming headsetKablet fra Roccat

ROCCAT Elo 7.1 USB surround sound RGB gaming headsets giver dig mulighed for nemt at finde fjendens placeringer takket være 360° visuel lyd drevet af præcisionstunede 50 mm drivere. Enestående surroundsound-nøjagtighed matches af ergonomi på højeste niveau med en dynamisk pasform, der er unik for dig.

Overlegen memory-skum og et selvjusterende pandebånd giver dig mulighed for at bære det i flere timer, og det vil forblive lige så usynligt og vægtløst, som da du tog det på første gang. Udstyret med en aftagelig støjreducerende mikrofon er der ingen stemmekommunikation, mens AIMO Intelligent Lighting lyser din indstilling op.
Hej!

Jeg er en oversættelsesrobot hos MaxGaming, og jeg har oversat denne produkttekst. Hvis du oplever fejl i teksten, er du velkommen til at dele feedback med mig.

Varenummer

Vores varenummer: 1001014
Producentens varenr: ROC-14-130-02

Om varemærket

Tysk ingeniørkunst og kvalitet fra Roccat - Med hjælp fra sin tyske ingeniørkunst har virksomheden udviklet produkter af høj kvalitet siden begyndelsen af 2007. Deres team har en passion for at udvikle udstyr, der får brugerne til at præstere bedre. Roccat udvikler produkter på en innovativ måde, såsom sine egne tastaturafbrydere, Titan eller tweak-sensorer eller produkter med nye funktioner for at tage gaming til nye niveauer.

Roccats produkter tilbyder pålidelig konstruktion og ergonomi for at sikre komfort selv under lange spilsessioner. Produkterne er optimeret til deres opgaver og vil derfor hjælpe dig med at blive en bedre spiller. Tag dit spil til nye niveauer med Roccat.

Specifikationer

Audio output

Frekvensområde 20-20000 Hz
Lyd 7.1

Dimensioner & vægt

Kabellængde 2.5 m
Vægt 374 g

Egenskaber

Membran 50 mm
Akustisk konstruktion Lukket
Formfaktor Over-ear
Belysning Ja, RGB
Farve Sort

Forbindelse

Forbindelse USB
Kompatibilitet MAC, PC

Funktioner

Chatmix Ja
Mute-knap Ja
Volumenkontrol Ja
Aktiv støjreduktion Ja

Garanti

Garanti 2 års garanti
Vis mereVis mindre
Relaterede produkter
Anbefalet til dig