Logitech G Pro X Gaming Headset - MaxGaming.dk

Navigere

Logitech G Pro X Gaming Headset

Farve:
Sort
 
890 kr

Læg i indkøbsvognen
Foreløbig dato:
2024-05-30
Midlertidigt udsolgt
Tilgængelighed:
tilbage på lager
60 dages åbent køb

Udvalgt tilbehør

Hovedtelefonholder med Kopholder - Sort
139 kr
Køb
Info
Playstation Lampe Ikoner PS5 - Small
79 kr (139 kr)
Køb
Info
Vis mere

Produktbeskrivelse

ComputertilbehørHeadset & LydGaming headsetKablet fra Logitech

Lad lyden fra dit spil guide dig gennem de vigtigste øjeblikke. Logitech G Pro X gamingheadsettet giver dig adgang til selv diskrete lydelementer, der understøtter dig på vejen til sejr. Takket være de store, behagelige ørekopper, den pålidelige mikrofon, det fremragende ergonomiske design og meget mere kan du være på forkant i din gaming.

Guidende lyd
50 mm neodymium-driverne gengiver meget præcist hver enkelt lyd, så du kan nyde oplevelsen - både i film, musik og spil.

Beskyttende lyd
Hør stille trin, når fjenden bevæger sig rundt, afsikrer sit våben eller kalder et luftangreb. Med 7.1 surroundsound kan du altid være et skridt foran fjenden.

Beskyttende stemme
For at være sikker på, at dine kampfæller kan høre dig klart og tydeligt, er headsettet udstyret med en enkeltretningsbestemt mikrofon. De aftagelige filtre får din stemme til at lyde mere smidig og professionel og reducerer samtidigt uønsket baggrundsstøj.

Bodyguard
Let, men hårdført. Headsettet har hovedbånd i stål og en aluminiumsgaffel, så det er klar til at klare gaming i årevis og holder dit hoved frit for hindrende tryk. Ørekopperne er dækket i memoryskum-polstret kunstlæder og velour, så de er godt ventilerede.

Varenummer

Vores varenummer: 100071
Producentens varenr: 981-000818

Om varemærket

Gamingprodukter med den nyeste teknologi fra Logitech - Logitech producerede allerede i 1981 sin første computermus i Schweiz og er i dag verdens største producent af gamingprodukter. Logitechs produkter er altid af en høj kvalitet, og du bemærker, at de har haft mange år til at perfektionere deres produkter. Med deres erfaring er de helt klart en producent, der forsøger at skubbe grænserne for ydeevne og udforske spillets muligheder.

Logitech er kendt for at opfinde og optimere teknologi ved at fremstille sine egne sensorer til tastaturkontakter og udvikle software til sine produkter. For at være på toppen og lettere kunne udvikle nye kvalitetsprodukter har de også erhvervet nogle af de markedsledende producenter i deres kategori, såsom Blue Microphones, Astro Gaming og Saitek.

Specifikationer

Audio output

Frekvensområde 20-20000 Hz
Følsomhed 91.7 db
Impedans 35 Ω
Lyd 7.1, Stereo

Egenskaber

Formfaktor Over-ear
Pudemateriale Syntetisk læder
Farve Sort

Forbindelse

Trådløs Nej

Garanti

Garanti 2 års garanti

Mikrofon

Frekvensområde 100-10000 Hz
Vis mereVis mindre
Relaterede produkter
Anbefalet til dig