Fnatic Gear REACT Gaming Headset - MaxGaming.dk

Navigere

Fnatic Gear REACT Gaming Headset

 
499 kr

Læg i indkøbsvognen
Midlertidigt udsolgt
Tilgængelighed:
tilbage på lager
60 dages åbent køb

Udvalgt tilbehør

Hovedtelefonholder med Kopholder - Sort
139 kr
Køb
Info
Vis mere

Produktbeskrivelse

ComputertilbehørHeadset & LydGaming headsetKablet fra Fnatic

INSPIRERET AF SPILLERE
REACT headsettet er designet til at give dig som spiller maksimalt udbytte gennem lyd. Skeln de vigtigste lyde fra hinanden med klarhed, mens du giver krystalklar kommunikation med dit team. Dette headset er lavet af e-sports elitespillere til ydeevne til en yderst overkommelig pris.

TILPASSET LYD
Vores enorme 53 mm drivere er blevet omhyggeligt kalibreret for at give den bedste lyd til e-sport. Frekvensresponsen er skræddersyet til at give en stram og kontrolleret base, samtidig med at detaljerne i det mellemliggende register tydeliggøres. Takket være specifikke frekvenskamre er basfrekvenserne adskilt fra resten, hvilket forhindrer forvrængning af vigtige lyddetaljer. Overvældende eksplosioner vil ikke længere overvælde de subtile detaljer. Retningsbestemt lydbillede udpeger dit måls position for at kunne give dig et nøjagtigt naturligt 3D-lydmiljø, så du kan reagere direkte på lyden.

MIKROFONEN ER OGSÅ EGNET TIL STREAMERE
Krystalklar kommunikation fra den store kardioide mikrofonkapsel fokuserer direkte på lyden fra munden. Den aftagelige bommikrofonarm er fleksibel, holdbar og forbliver i position. Det medfølgende popfilter forhindrer lydforvrængning og er praktisk ved streaming, og bruges af Broxah, når han streamer på Twitch - dybden af hans herlige stemme har aldrig været klarere!

KOMFORT HELE DAGEN
Fnatics spillere kan bekræfte, at du virkelig har komfort hele dagen med REACT. Vores spillere tester vores headset i skarpe spilsituationer, og vi ville ikke skabe et headset, der ikke opfylder deres strenge krav, når det kommer til headset. Øreværn i premium proteinlæder er bløde og holdbare (Det superbløde og kornede proteinlæder er et must for vores spillere). Tykt memoryskum fås på både høreværn og pandebånd og danner en behagelig forsegling omkring både ørerne og hovedet. Under polstringen er der et metalbånd, der garanterer lang holdbarhed.

DET ER BARE AT STARTE AT SPILLE
REACT headsettet er et no-nonsense gaming headset, der kan tilsluttes og bruges med alle analoge enheder. Headsettet har in-line kontroller til lydstyrkejustering og øjeblikkelig mute mikrofon. Kombistikket på 1,2 meter er tilsluttet et 2 meter forlængerkabel til individuelle mikrofon- og hovedtelefonforbindelser.

KOMPATIBILITET
PC / SWITCH / PS4 / XBOX ONE / Wii U / Mac / Mobile enheder
Headset tilsluttes via et enkelt kombinationsstik eller med det medfølgende forlængerkabel/splitter.
Hej!

Jeg er en oversættelsesrobot hos MaxGaming, og jeg har oversat denne produkttekst. Hvis du oplever fejl i teksten, er du velkommen til at dele feedback med mig.

Varenummer

Vores varenummer: 15590
Producentens varenr: HS0003-001

Om varemærket

Den succesfulde e-sportsorganisation Fnatic - De blev grundlagt i 2004 af Sam og Anne Mathews, da e-sport stadig var i sin barndom. I mellemtiden er de vokset til at blive en af verdens mest etablerede e-sportsorganisationer i verden med over 200 mesterskaber i 30 forskellige spil. I 2016 begyndte de at fremstille deres eget udstyr.

Siden lanceringen af deres eget udstyr har de været helt fokuseret på at finde, udligne og forstærke spillere over hele verden. Alle Fnatic-produkter er udviklet sammen med deres egne professionelle inden for e-sport og opretholder derfor den høje ydeevne, der kræves for selv de bedste spillere.

Specifikationer

Audio output

Frekvensområde 20-40000 Hz
Følsomhed 117 db
Impedans 23 Ω
Lyd Stereo

Dimensioner & vægt

Kabellængde 1.2+2 m
Vægt 350 g

Egenskaber

Membran 53 mm
Akustisk konstruktion Lukket
Formfaktor Over-ear
Pudemateriale Memory foam
Belysning No
Farve Sort

Forbindelse

Kompatibilitet MAC, PC, PS4, Xbox One

Funktioner

Chatmix Ja
Mute-knap Ja
Volumenkontrol Ja
Aktiv støjreduktion Ja

Garanti

Garanti 1 års garanti

Mikrofon

Aftagelig Ja
Vis mereVis mindre
Relaterede produkter
Anbefalet til dig