Razer Kraken Tournament Edition (PC/PS4) - MaxGaming.dk

Navigere

Razer Kraken Tournament Edition (PC/PS4)

Farve:
Sort
 
699 kr

Udsolgt
Tilgængelighed:
tilbage på lager
60 dages åbent køb

Udvalgt tilbehør

Hovedtelefonholder med Kopholder - Sort
139 kr
Køb
Info
Vis mere

Produktbeskrivelse

ComputertilbehørHeadset & LydGaming headsetKablet fra Razer

Klargør dit udstyr, lad dine våben, tag hovedtelefonerne på. Det du hører og det du gør i kampens hede er tæt forbundet og leder dig til sejr. Razer Kraken Tournament gaming hovedtelefonerne giver dig et forspring i form af THX rumlig lyd, som kommer fra tunede 50 mm drivere i kølende ørekopper.

Fjenderne samles: Du spiller ikke spillet, du er spillet. THX rumlig lyd bringer dig ind i midten af handlingen, hvor du vil høre lydens dybde alle vegne. Lokaliser stedet og afstanden til dine fjener bare ved at lytte, overrask snigmorderen bag din ryg, og hold dig et skridt foran lige meget hvad du møder.

Dit livs soundtrack: Udstyret med 50 mm Neodymium drivere der får selv soundtracket til at lyde levende. Nyd de balancerede middel, tromme bas og klare højder der vil gøre et hvert spil, film og musik fornøjelig.

Passer perfekt: For at holde dine 24 timers sessioner og turneringer kørende er komfort nødvendig. Takket være det indbyggede kølingsgel i ørepuder af memory skum, som er betrukket med kunstlæder og du vil ikke svede i selv de mest intense situationer.

Varenummer

Vores varenummer: 12866
Producentens varenr: RZ04-02051000-R3M1

Om varemærket

Razer - Den trehovedede slange, den grønne farve eller Chroma-belysningen er noget, som næsten alle gamere genkender. Razer er et af de mest kendte mærker inden for gaming, og det forstår man. Den lange historie med innovative produkter, der har løftet branchen og vundet utallige priser gennem årene, beviser gang på gang, hvorfor mærket ligger i toppen.

Razer har et af de bredeste udvalg af gaming-produkter i verden med næsten mindst et produkt i hvert segment. Med deres store maskineri har de mulighed for at undersøge, udvikle og producere produkter i fremragende kvalitet. Hvis du leder efter et produkt, der ikke skuffer, når det gælder, så er Razer noget for dig.

Specifikationer

Audio output

Frekvensområde 12-28000 Hz
Følsomhed 109 db
Impedans 32 Ω
Lyd Stereo

Dimensioner & vægt

Kabellængde 1 m, 3 m
Vægt 322 g

Egenskaber

Membran 50 mm
Akustisk konstruktion Lukket
Formfaktor Over-ear
Pudemateriale Syntetisk læder
Belysning No
Farve Sort

Forbindelse

Forbindelse USB
Kompatibilitet PC, PS4

Funktioner

Chatmix Ingen
Mute-knap Nej
Volumenkontrol Nej
Aktiv støjreduktion Nej

Garanti

Garanti 1 års garanti

Mikrofon

Frekvensområde 100-10000 Hz
Følsomhet -38 dB
Aftagelig Ingen
Vis mereVis mindre
Relaterede produkter
Anbefalet til dig