Cooler Master MH751 Gaming Headset - MaxGaming.dk

Navigere

Cooler Master MH751 Gaming Headset

 
525 kr

Læg i indkøbsvognen
Midlertidigt udsolgt
Tilgængelighed:
tilbage på lager
60 dages åbent køb

Udvalgt tilbehør

Vis mere

Produktbeskrivelse

KonsolPlaystationPS4 TilbehørHeadsets fra Cooler Master

Resumé:
- Overlegen komfort
- Kompatibel med flere platforme
- HiFi lyd
- Krystalklar kommunikation
- Bærbar formfaktor
- Elegant styling

MH751 Gaming Headset tilbyder lyd i høj kvalitet med en høj kvalitet, der passer til dine længste Battle Royale-sessioner. 40 mm neodymmembran giver en fuldt afbalanceret lyd, mens den rundstrålende boommikrofon holder krystalklar kommunikation i din gruppe.

Derudover giver høreværnene en kombination af komfort med plyspuder og en drejelig base for at holde dig i kamp i timevis ad gangen. Overlegen komfort og lyd, MH751 er dit valg til længere spilsessioner.

Overlegen komfort
Drejeligt kabinet, plyspuder og letvægtskonstruktioner giver en perfekt pasform til timevis af komfort under de længste lyttesessioner.

Kompatibilitet på flere platforme
3,5 mm tilslutning tilpasser sig flere enheder, herunder pc, Xbox One, Playstation 4, Nintendo Switch og mobile enheder.

HiFi lyd
40 mm neodym-drivere og bløde læderetuier høres i harmoni for at give en fuld og afbalanceret lyd med fremragende lydisolering

Krystalklar kommunikation
rundstrålende bommikrofon er nem at placere og reducerer baggrundsstøj for tydelig stemmeoptagelse.

Bærbar formfaktor
Aftageligt kabel, aftagelig mikrofon og foldede hængsler forbedrer transportabiliteten til transport og brug ud over spilmiljøet.

Stilfuld styling
Lav en udtalelse uden lyd og raseri; overlegen lydydelse høres, ikke ses.

Hej!

Jeg er en oversættelsesrobot hos MaxGaming, og jeg har oversat denne produkttekst. Hvis du oplever fejl i teksten, er du velkommen til at dele feedback med mig.

Varenummer

Vores varenummer: 13863
Producentens varenr: MH-751

Om varemærket

Cooler Master, Make it yours! - Virksomheden blev grundlagt i 1992 og er siden vokset til at blive et af de største navne inden for spil. Cooler Master har et af de bredeste sortimenter inden for spil med alt fra chassis, vand- og luftkøling til bærbare kølere og alt muligt slags tilbehør.

Hvis du har brug for en ventilator, der holder både dig og din computer kølig i stressende situationer, så er Cooler Master bestemt noget for dig. Cooler Master er også kendt for at fremstille tastaturer af høj kvalitet.

Specifikationer

Egenskaber

Farve Sort
Vis mereVis mindre
Relaterede produkter
Anbefalet til dig