Corsair Gaming Scimitar ELITE RGB Gaming Mus - MaxGaming.dk
 

Navigere

Corsair Gaming Scimitar ELITE RGB Gaming Mus

Antal: 
649 kr
Læg i indkøbsvognen
Midlertidigt udsolgt
Tilgængelighed:
tilbage på lager
60 dages åbent køb

Udvalgt tilbehør

Kabelstyringssæt - Kabelholdere
48 kr
Køb
Info
Micro Mouse Bungee - Sort
54 kr
Køb
Info
Arc 1 DIY
Arc 1 DIY
Mouse skates
54.90 kr
Køb
Info
Vis mere

Produktbeskrivelse

ComputertilbehørComputermus & TilbehørGaming musKablet fra Corsair

Dit spil, dine regler. Denne Corsair Scimitar Elite RGB gaming-mus tilbyder en række tilpassede indstillinger, der passer til din stil. Takket være den optiske sensor med høj præcision og justerbar følsomhed, programmerbare knapper med justerbar position, indbygget hukommelse til dine profiler og dynamisk belysning kan du justere musen i henhold til dine behov og præferencer.

Se det hele, slå dem alle
Dødbringende præcis PixArt PMW3391 optisk sensor med op til 18.000 DPI-følsomhed, du kan besejre dine modstandere med hastighed og nøjagtighed. Juster følsomheden ved hjælp af 1 DPI-trin, for at være sikker på, at du er indstillet til sejr.

Dit univers
Til hver af de 17 justerbare knapper kan du tildele forskellige makroer og kombinationer, der vil gøre dit spil mere dynamisk, men alligevel flydende.

Justerbart design
Den patenterede Key Slider giver dig mulighed for at placere de 12 sideknapper i henhold til dine behov. Uanset hvilket greb du har, eller hvordan din spillestil udvikler sig, vil du altid have chancen for at justere musen efter dine behov.

Smart komfort
Med omhyggelig udformet ergonomisk form med fingerstøtte på højre side kan du nyde perfektioneret komfort, der vil vare selv efter timers intensiv spil.

Personligt show
Musens RGB-belysning i 4 zoner skaber et lysshow, der bringer ethvert spil ud af computeren og fylder hele dit værelse. Synkroniser belysningen med dine andre iCUE-aktiverede enheder og opret et unikt, personlig show.

Corsair iCUE-software
Juster følsomheden, kalibrer sensoren til den overflade, du bruger, tildel makroer og kombinationer, indstil den rigtige belysning og udforsk, hvad den brugervenlige grænseflade i Corsair iCUE-software ellers skjuler. Dine indstillinger i op til 3 profiler kan derefter gemmes i indbygget hukommelse for hurtig adgang.

Varenummer

Vores varenummer: 15898
Producentens varenr: CH-9304211-EU

Om varemærket

Corsair, alt hvad en gamer har brug for - Mærket har været et kendt navn siden midten af ​​90'erne med deres pc-komponenter og er gået fra at være en udfordrende pioner inden for gaming til at være en af ​​verdens mest etablerede virksomheder i spilbranchen. I 2014 udvidede Corsair sin produktportefølje til at omfatte spiltilbehør, herunder mus, headset og tastaturer.

Målet med lanceringen af ​​spiltilbehør var at bringe deres innovative produktudvikling ind i verdenen af tilbehør og skabe den bedst mulige spiloplevelse for gamere og e-sportsproffer. I 2018 købte Corsair også Elgato Gaming-mærket, som har fuldt fokus på at fremstille innovative streamingprodukter og udvidede dermed deres sortiment yderligere.

Specifikationer

Andre oplysninger

Justerbar vægt Nej

Dimensioner & vægt

Kabellængde 1.8 m
Bredde 78 mm
Dybde 120 mm
Højde 42 mm
Vægt 122 g

Egenskaber

Sensor model Pixart PMW3391
Sensor Optisk
DPI 18000 dpi
Antal knapper 17
Ambidextrous Nej
Belysning Ja
Scrollehjul Ja
Farve Sort

Forbindelse

Forbindelse USB
Trådløs Nej
Vis mereVis mindre
Relaterede produkter
Anbefalet til dig

Anmeldelser

5
1 Anmeldelser
5
4
3
2
1
Skriv en anmeldelse

Alle anmeldelser

Kim. 2022-06-11

Af far en af de bedste MMO-mus derude. Dette er min anden, jeg arvede den først, og den døde efter 5 års hård brug. Prøvede andre MMO-mus ind imellem, men dette er en klar vinder i min bog. Elsker at man kan ændre hvor panelet er i forhold til små hænder.

By far en av de beste MMO musene der ute. Dette er min andre, jeg arvet den først og den døde etter 5 år med hardt bruk. Prøvde andre MMO muser imellom, men dette er en soleklar vinner i min bok. Elsker at man kan skifte hvor panelet ligger i forhold til små hender.

Teksten til denne anmeldelse er blevet automatisk oversat af Google Translate
Klik her for at se oversat tekst Klik her for at se den originale tekst
Var denne anmeldelse nyttig?
0 synes at denne anmeldelse var nyttig
Du skal være logget ind for at stemme.
Vis mere Vis mindre