Købe Roccat Kova AIMO Gaming Mus Hvid på MaxGaming.dk
 

Navigere

Roccat Kova AIMO Gaming Mus Hvid

Antal: 
459 kr
Læg i indkøbsvognen
Midlertidigt udsolgt
Tilgængelighed:
tilbage på lager
60 dages åbent køb

Produktbeskrivelse

ComputertilbehørComputermus & TilbehørGaming musKablet fra Roccat

Resumé:
- AIMO belysning
- Quick-fire topknapper
Oplyst titanium hjul
- Alsidig form
- Kompatibel med ROCCAT Swarm

Kova AIMO har en alsidig og ergonomisk form, der gør den perfekt til både højre- og venstrehåndede spillere. Med fængslende AIMO-belysning i 16,8 millioner farver og intuitivt placerede topknapper er Kova AIMO både elegant og effektiv.

Alsidig form
Ambidextrose-mus går ofte på kompromis med komfort og funktionalitet. Intet Kova AIMO. Den er ergonomisk optimeret til både højre- og venstrehåndede spillere, hvilket betyder enestående komfort og ydeevne uanset hvilken hånd du bruger den med.

AIMO belysning
AIMO repræsenterer både en lysmotor og et økosystem på samme tid. Dens funktionalitet vokser afhængigt af antallet af tilsluttede enheder med AIMO-understøttelse. AIMO reagerer organisk baseret på, hvordan du bruger dine produkter og præsenterer state-of-the-art lysscenarier uden behov for konfiguration.

Hurtigfyrende topknapper
To ekstra topknapper er en repræsentation af funktionelt design, der fører til intuitiv kontrol. De lader dig udføre kommandoer hurtigt og responsivt ved knap at skulle bevæge fingeren og uden at skulle tænke. Fuldt konfigurerbar i Swarm.

Oplyst titanium hjul
Det robuste Titan-hjul er to-vejs og bygget til at modstå hurtig og intens gaming. Den har også en belysningszone, som du kan konfigurere til din egen stil.

ROCCAT Sværm
Swarm fungerer som en samlet driverpakke til alle dine spil og ROCCAT-produkter. Du kan bruge Swarm til at konfigurere AIMO og Kova AIMOs 20 knapfunktioner. Du kan også bruge Swarm til at oprette og gemme makroer direkte i musens indbyggede hukommelse.

Hej!

Jeg er en oversættelsesrobot hos MaxGaming, og jeg har oversat denne produkttekst. Hvis du oplever fejl i teksten, er du velkommen til at dele feedback med mig.

Varenummer

Vores varenummer: 14201
Producentens varenr: ROC-11-507-WE

Om varemærket

Tysk ingeniørkunst og kvalitet fra Roccat - Med hjælp fra sin tyske ingeniørkunst har virksomheden udviklet produkter af høj kvalitet siden begyndelsen af 2007. Deres team har en passion for at udvikle udstyr, der får brugerne til at præstere bedre. Roccat udvikler produkter på en innovativ måde, såsom sine egne tastaturafbrydere, Titan eller tweak-sensorer eller produkter med nye funktioner for at tage gaming til nye niveauer.

Roccats produkter tilbyder pålidelig konstruktion og ergonomi for at sikre komfort selv under lange spilsessioner. Produkterne er optimeret til deres opgaver og vil derfor hjælpe dig med at blive en bedre spiller. Tag dit spil til nye niveauer med Roccat.

Specifikationer

Andre oplysninger

Justerbar vægt Nej

Dimensioner & vægt

Bredde 66 mm
Dybde 131 mm
Højde 38 mm
Vægt 99 g

Egenskaber

Sensor model Pixart PMW3320
Sensor Optisk
DPI 7000 dpi
Maks. acceleration 20 G
Antal knapper 8
Ambidextrous Ja
Belysning Ja
Scrollehjul Ja
Farve Hvid

Forbindelse

Forbindelse USB
Trådløs Nej
Vis mereVis mindre
Relaterede produkter
Anbefalet til dig

anmeldelser

0
0 anmeldelser
5
4
3
2
1
Skriv en anmeldelse

Dette produkt har ingen anmeldelser.