Genesis Krypton 770 RGB Gaming Mus - MaxGaming.dk

Navigere

Genesis Krypton 770 RGB Gaming Mus

 
325 kr

Læg i indkøbsvognen
Midlertidigt udsolgt
Tilgængelighed:
tilbage på lager
60 dages åbent køb

Udvalgt tilbehør

Trykkluft Raccoon 600ML
49 kr (79 kr)
Køb
Info
Supergrip Un-Cut Sheet - DIY Grips
Supergrip Un-Cut Sheet - DIY Grips
Grips til Gaming mus
99 kr
Køb
Info
Micro Mouse Bungee - ES Edition
79 kr
Køb
Info
Vis mere

Produktbeskrivelse

ComputertilbehørComputermus & TilbehørGaming musKablet fra Genesis

Resumé:
- PMW3360 sensor
- RGB Prismo med 16 millioner farver i paletten
- Omron kontakt
- Ninja Wallet Card inkluderet

SPIL PROFESSIONELT SOM ALDRIG FØR
Krypton 770 er et dødbringende våben i den vedholdende spillers hænder. Med den nyeste sensor fra PixArt har du mulighed for at indstille din DPI mellem 100 - 12000. Derudover har musen en høj sporingshastighed og præcision.

PROGRAM TIL SUCCES
En mus er ikke professionel, men avanceret software. Genesis Encryption 770 har en dedikeret software til programmering af alle syv knapper, farvevalg og RGB-effekter samt indstillinger for favoritprofiler og makroer. Med musens indbyggede hukommelse kan du tage musen med dig overalt og have dine gemte indstillinger tilgængelige med det samme.

MILLIONER MED FARVER
RGB Prismo Effect lyser op og giver Krypton 770 sin charme. I farvepaletten finder du 16 millioner forskellige farver. Softwaren giver dig mulighed for at indstille specifikke farver til din DPI. Du kan også definere farverne på hver LED på musen og vælge effekterne på dem. Hvis du sikkert synes, at lyset er overflødigt, kan du selvfølgelig slukke det, når du vil.

BÆREDYGTIGE SWITCHES OG KOMPONENTER
Krypton 770 er udstyret med OMRON-switche, der kan håndtere op til 20 millioner klik pr. For at gøre musen endnu mere holdbar, kommer ledningen nylonflettet. Musen har desuden gummisider, der giver ekstra beskyttelse, men også ekstra komfort.

NINJA WALLET-KORT MEDFØLGER
Hver Krypton 770 kommer med et Ninja Wallet Card. Dette er en gadget for samlere og supportere, men fungerer også som et nyttigt værktøj som f.eks. hætteåbner, skruetrækker, papirkniv for at nævne nogle af de 18 funktioner.

Hej!

Jeg er en oversættelsesrobot hos MaxGaming, og jeg har oversat denne produkttekst. Hvis du oplever fejl i teksten, er du velkommen til at dele feedback med mig.

Varenummer

Vores varenummer: 12652
Producentens varenr: NMG-1163

Om varemærket

Genesis, et komplet sortiment til spil - Genesis er en producent af gamingtilbehør, der blev startet i 2011, og siden starten har de produceret spiludstyr til gamere på alle niveauer. Deres mål er at have et bredt sortiment, der hjælper spillere på forskellige niveauer med at nå nye mål. Med deres brede udvalg kan de hjælpe gamere med alle aspekter af deres spil.

Genesis mener, at deres styrke kommer fra kontakten mellem deres produkter og deres brugere, så i sidste ende er det brugeren, der definerer produktets værdi. Hver eneste gamer bygger langsomt men sikkert et community, og i Gensis tilfælde er det #genesisgaming.

Specifikationer

Andre oplysninger

Justerbar vægt Nej

Dimensioner & vægt

Kabellængde 1.8 m
Bredde 69 mm
Dybde 130 mm
Højde 43 mm
Vægt 95 g

Egenskaber

Sensor model Pixart PMW3360
Sensor Optisk
DPI 12000 dpi
Maks. acceleration 50 G
Antal knapper 7
Ambidextrous Nej
Belysning Ja
Scrollehjul Ja
Farve Sort

Forbindelse

Forbindelse USB
Trådløs Nej

Garanti

Garanti 2 års garanti
Vis mereVis mindre
Relaterede produkter
Anbefalet til dig