Razer Håndledsstøtte til Tastatur - Standard Fit - MaxGaming.dk

Navigere

27
Spar 27%

Razer Håndledsstøtte til Tastatur - Standard Fit

 
199 kr / 146 kr

Læg i indkøbsvognen
Foreløbig dato:
2024-04-26
Midlertidigt udsolgt
Tilgængelighed:
tilbage på lager
60 dages åbent køb

Produktbeskrivelse

ComputertilbehørTastatur og tilbehørHåndledsstøtte fra Razer

Razer håndledsstøtte tilbyder et ergonomisk design for øget komfort. Den har også en slidstærk gummibase for at forhindre bevægelse under spilsessioner. Håndledsstøtten passer til tastaturer med standardstørrelse.

Længde : 47,5 cm
Højde : 25mm
Hej!

Jeg er en oversættelsesrobot hos MaxGaming, og jeg har oversat denne produkttekst. Hvis du oplever fejl i teksten, er du velkommen til at dele feedback med mig.

Varenummer

Vores varenummer: 12904
Producentens varenr: RC21-01020100-W3M1

Om varemærket

Razer - Den trehovedede slange, den grønne farve eller Chroma-belysningen er noget, som næsten alle gamere genkender. Razer er et af de mest kendte mærker inden for gaming, og det forstår man. Den lange historie med innovative produkter, der har løftet branchen og vundet utallige priser gennem årene, beviser gang på gang, hvorfor mærket ligger i toppen.

Razer har et af de bredeste udvalg af gaming-produkter i verden med næsten mindst et produkt i hvert segment. Med deres store maskineri har de mulighed for at undersøge, udvikle og producere produkter i fremragende kvalitet. Hvis du leder efter et produkt, der ikke skuffer, når det gælder, så er Razer noget for dig.

Specifikationer

Egenskaber

Formfaktor Full-size
Farve Sort

Garanti

Garanti 1 års garanti
Vis mereVis mindre
Relaterede produkter
Anbefalet til dig