Glorious PC Gaming Race Stealth Håndleddstøtte til Tastatur - TKL Slim - MaxGaming.dk
 

Navigere

Glorious PC Gaming Race Stealth Håndleddstøtte til Tastatur - TKL Slim

Antal: 
186 kr
Læg i indkøbsvognen
Foreløbig dato:
2023-04-27
Midlertidigt udsolgt
Tilgængelighed:
tilbage på lager
60 dages åbent køb

Produktbeskrivelse

ComputertilbehørTastatur og tilbehørHåndledsstøtte fra Glorious

Resumé:
- Slankt design
- Perfekt med dit mekaniske tastatur
- Fungerer bedst med 80-87 % (TKL) tastatur
- Holder dine håndled i den mest ergonomiske position
- Skumkerne, blød stofoverflade og dobbeltsyede kanter
- Gummi underside for at blive på plads

Den bedste ergonomiske gaming håndledsstøtte til at parre med dit mekaniske tastatur.

Glorious håndledsstøtte har en indbygget skumkerne, pakket ind i en blød stofoverflade og forstærket med dobbeltsyede kanter, som giver en behagelig skrive- og spilleoplevelse med dit mekaniske tastatur. Den unikke overflade giver dig mulighed for komfortabelt at glide med hænderne over håndledsstøtten uden nogen form for irritation på huden.

Indersiden af skummet giver en blød, men alligevel støttende overflade, der til enhver tid holder dine håndled i den mest ergonomiske position. På undersiden af håndledsstøtten er der et lag kraftigt glat gummi, som forhindrer håndledsstøtten i at bevæge sig under brug.

Størrelse :
Bredde: 36 cm
Dybde: 10 cm
Højde: 1,3 cm

Hej!

Jeg er en oversættelsesrobot hos MaxGaming, og jeg har oversat denne produkttekst. Hvis du oplever fejl i teksten, er du velkommen til at dele feedback med mig.

Varenummer

Vores varenummer: 13696
Producentens varenr: GSW-87-STEALTH

Om varemærket

Glorious, født af et community af passionerede gamere, der krævede det bedste - Startet af pc-spillere til pc-spillere. Glorious Gaming leverer hardware og tilbehør designet til at præstere på eliteniveau i førsteklasses kvalitet og til overkommelige priser for alle. Glorious har udfordret den traditionelle pc-spilindustri siden starten i 2014.

Glorious produkter blev bygget til at imødekomme behovene hos de mest seriøse gamere, der ønskede mere, end nogen anden kunne tilbyde. Siden de som nogle af ​​de første tilbød en ultralet spilmus med RGB-belysning, er de kun fortsat med at tage spilindustrien med storm.

Specifikationer

Egenskaber

Formfaktor TKL
Farve Sort
Vis mereVis mindre
Relaterede produkter
Anbefalet til dig

Anmeldelser

5
1 Anmeldelser
5
4
3
2
1
Skriv en anmeldelse

Alle anmeldelser

Karl. 2022-10-27

TKL-håndleddet passer meget fint til mit TKL Keayboard. Den er behagelig, blød, færdig til en god kvalitet, og den skridsikre bund lader den ikke glide rundt, så snart dine håndled er på den. Den er heller ikke for høj, hvilket gør den velegnet til tastaturer med lavere profil. Da det er et stofhåndled, kan jeg ikke sige, om det flosser ud snart, men jeg vil give min anmeldelse, når jeg har brugt det et stykke tid.

The TKL wrist wrest suits my TKL Keayboard very nicely. Its comfy, soft, finished to a good quality and the anti slip bottom doesnt let it slip around as soon as youre wrists are on it. It also isnt too high which makes it suitable for lower profile keyboards. Since its a cloth wrist wrest I cannot tell if it frays out soon but I'll my review after I used it a while.

Teksten til denne anmeldelse er blevet automatisk oversat af Google Translate
Klik her for at se oversat tekst Klik her for at se den originale tekst
Var denne anmeldelse nyttig?
0 synes at denne anmeldelse var nyttig
Du skal være logget ind for at stemme.
Vis mere Vis mindre