Købe Natec Iora Køleplade Laptop 15.6-17.3 Sort på MaxGaming.dk
 

Navigere

20
Spar 20%

Natec Iora Køleplade Laptop 15.6-17.3" Sort

Antal: 
180 kr / 144 kr
Foreløbig dato:
2022-06-17
Midlertidigt udsolgt
Tilgængelighed:
tilbage på lager
60 dages åbent køb

Produktbeskrivelse

ComputertilbehørComputerdeleComputerventilator & AfkølingKøleplade til bærbar fra Natec

Natec Iora er en kølepude designet til bærbare computere med en diagonal på op til 17". Dens hovedfunktioner er en stor køleflade og muligheden for at justere dens vinkel i 7 niveauer. Dette giver dig mulighed for at justere placeringen af den bærbare computer perfekt for mere ergonomisk brug Natec Iora har desuden to indbyggede USB 2.0-porte, så du nemt kan tilslutte ekstra tilbehør.

En stærk og støjsvag køleventilator (155 mm) sikrer en effektiv luftstrøm på hele radiatorens overflade, hvilket forhindrer den bærbare computer i at blive overophedet. Takket være støjsvag drift giver du optimale arbejdsforhold for både din bærbare computer og dig selv.

Varenummer

Vores varenummer: 13828
Producentens varenr: NPL-1322

Om varemærket

Naturligt født teknologi fra NATEC - Producenten af computertilbehør og forbrugerelektronik ønsker, at deres produkter har en positiv indvirkning på deres brugere. Deres fokus er på at levere tilbehør med avanceret teknologi, der imødekommer brugernes forventninger og gør deres hverdag lettere.

Hos os finder du elektronisk tilbehør fra NATEC, som gør hverdagen lidt lettere. Det kan være så simpelt som forskellige USB-hubs eller universelle opladere til bærbare computere. Alle produkter fra NATEC er produceret med kunden i hovedfokus, så du som bruger bliver tilfreds.

Specifikationer

Egenskaber

Farve Sort

Garanti

Garanti 1 års garanti
Vis mereVis mindre
Relaterede produkter
Anbefalet til dig

anmeldelser

0
0 anmeldelser
5
4
3
2
1
Skriv en anmeldelse

Dette produkt har ingen anmeldelser.