Genesis Oxid 550 LED Laptop Køleplade 1 USB - MaxGaming.dk

Navigere

Genesis Oxid 550 LED Laptop Køleplade 1 USB

 
269 kr

Læg i indkøbsvognen
Midlertidigt udsolgt
Tilgængelighed:
tilbage på lager
60 dages åbent køb

Produktbeskrivelse

ComputertilbehørComputerdeleComputerventilator & AfkølingKøleplade til bærbar fra Genesis

Genesis Oxid er en serie af højtydende køleplader med et effektivt kølesystem, der øger effektiviteten af din bærbare computer. Med sin ergonomiske konstruktion får du en følelse af komfort under lange spilsessioner.

Genesis Oxid 550 en stor køleflade af højkvalitets aluminium, som også forbedrer varmeafledningen. Dens design sikrer perfekt køling af både større bærbare computere op til 17,3? og mindre, hvilket forbedrer deres funktion markant.

Kølesystemet i Genesis Oxid 550 er baseret på fire mindre blæsere, der afleder varme under den bærbare computer og en stor blæser, der giver en effektiv køleluftstrøm. Med rød baggrundsbelysning på hver af fansene får Genesis Oxid 550 et flot gaming-inspireret look.
Hej!

Jeg er en oversættelsesrobot hos MaxGaming, og jeg har oversat denne produkttekst. Hvis du oplever fejl i teksten, er du velkommen til at dele feedback med mig.

Varenummer

Vores varenummer: 14165
Producentens varenr: NHG-1411

Om varemærket

Genesis, et komplet sortiment til spil - Genesis er en producent af gamingtilbehør, der blev startet i 2011, og siden starten har de produceret spiludstyr til gamere på alle niveauer. Deres mål er at have et bredt sortiment, der hjælper spillere på forskellige niveauer med at nå nye mål. Med deres brede udvalg kan de hjælpe gamere med alle aspekter af deres spil.

Genesis mener, at deres styrke kommer fra kontakten mellem deres produkter og deres brugere, så i sidste ende er det brugeren, der definerer produktets værdi. Hver eneste gamer bygger langsomt men sikkert et community, og i Gensis tilfælde er det #genesisgaming.

Specifikationer

Egenskaber

Farve Sort

Garanti

Garanti 1 års garanti
Vis mereVis mindre
Relaterede produkter
Anbefalet til dig