Cooler Master MasterNotepal Køleplade - MaxGaming.dk

Black Week er i gang - Se alle tilbud.

Navigere

Spar %

Cooler Master MasterNotepal Køleplade

Antal: 
355 kr
Læg i indkøbsvognen
Midlertidigt udsolgt
Tilgængelighed:
tilbage på lager
60 dages åbent køb

Produktbeskrivelse

ComputertilbehørComputerdeleComputerventilator & AfkølingKøleplade til bærbar fra Cooler Master

Resumé:
- Ergonomisk design
- Sandblæst aluminium overflade
- Justerbar i højden
- Justerbare blæsere
- Opgraderbart design

MasterNotepal hviler på en enkelt sandblæst overflade lavet af højkvalitetsaluminium, et let materiale, der er fremragende til at lede varmen væk fra den bærbare computer.

Vi hvilede den overflade på et bredt gummimonteret stativ i en ergonomisk testet vinkel på 8°, hvilket forhindrer håndleddene i at belaste. Ligesom med desktops ønskede vi et målrettet kølesystem, så vi skabte to lydløse 80 mm blæsere, der kan indsættes hvor som helst for at målrette mod hotspots og lukke interne temperaturer ind.

Aftagelige blæsere og kabelstyring
MasterNotepal hviler på en enkelt sandblæst overflade lavet af højkvalitetsaluminium, et let materiale, der er fremragende til at lede varmen væk fra den bærbare computer. Vi hvilede den overflade på et bredt gummimonteret stativ i en ergonomisk testet vinkel på 8°, hvilket forhindrer håndleddene i at belaste. Ligesom med desktops ønskede vi et målrettet kølesystem, så vi skabte to lydløse 80 mm blæsere, der skærer hvor som helst for at målrette mod hotspots og lukker interne temperaturer ind.

Funktioner:
Vægt: 1,27 kg
Mål: 384,6 x 270 x 59,6 mm
Ventilatormål: 2 stk 80 x 80 x 10mm

Hej!

Jeg er en oversættelsesrobot hos MaxGaming, og jeg har oversat denne produkttekst. Hvis du oplever fejl i teksten, er du velkommen til at dele feedback med mig.

Varenummer

Vores varenummer: 14278
Producentens varenr: MNX-SMTS-20FN-R1

Om varemærket

Cooler Master, Make it yours! - Virksomheden blev grundlagt i 1992 og er siden vokset til at blive et af de største navne inden for spil. Cooler Master har et af de bredeste sortimenter inden for spil med alt fra chassis, vand- og luftkøling til bærbare kølere og alt muligt slags tilbehør.

Hvis du har brug for en ventilator, der holder både dig og din computer kølig i stressende situationer, så er Cooler Master bestemt noget for dig. Cooler Master er også kendt for at fremstille tastaturer af høj kvalitet.

Specifikationer

Egenskaber

Farve Sølv
Vis mereVis mindre
Relaterede produkter
Anbefalet til dig

anmeldelser

0
0 anmeldelser
5
4
3
2
1
Skriv en anmeldelse

Dette produkt har ingen anmeldelser.