Cooler Master Notepal A202 Laptop Køleplade - MaxGaming.dk

Navigere

Spar %

Cooler Master Notepal A202 Laptop Køleplade

Antal: 
245 kr
Læg i indkøbsvognen
Midlertidigt udsolgt
Tilgængelighed:
tilbage på lager
60 dages åbent køb

Produktbeskrivelse

ComputertilbehørComputerdeleComputerventilator & AfkølingKøleplade til bærbar fra Cooler Master

NotePal A200 er designet til bærbare computere op til 16"". Dobbelte støjsvage 140 mm blæsere og en varmespredende aluminiumspude med hårgrænser er mål og eliminerer varme til bærbar computer. Resultatet er, at din bærbare computer er cool at røre ved. NotePal A200 er velegnet til dit hjem eller kontor.

Elegant aluminium
Elegant hårfinish aluminium fungerer som en kølepude til at sprede varmen på en større overflade. Gummigreb forhindrer notebook'en i at glide.

Bærbart og slankt design
Notepal A200 kan hæve din bærbare computer til en behagelig betragtnings-/skrivevinkel. 23 mm ultraslank størrelse giver dig mulighed for nemt at bære den rundt. Notepal A200 får strøm fra den bærbare computers USB-port, hvilket eliminerer behovet for en separat strømadapter.

Dobbelte 140 mm blæsere med blæserhastighedskontrol
Dobbelte 140 mm blæsere giver fremragende køleydelse. Blæserhastigheden kan justeres, så den passer til brugerens miljø
Hej!

Jeg er en oversættelsesrobot hos MaxGaming, og jeg har oversat denne produkttekst. Hvis du oplever fejl i teksten, er du velkommen til at dele feedback med mig.

Varenummer

Vores varenummer: 13322
Producentens varenr: R9-NBC-A2HK-GP

Om varemærket

Cooler Master, Make it yours! - Virksomheden blev grundlagt i 1992 og er siden vokset til at blive et af de største navne inden for spil. Cooler Master har et af de bredeste sortimenter inden for spil med alt fra chassis, vand- og luftkøling til bærbare kølere og alt muligt slags tilbehør.

Hvis du har brug for en ventilator, der holder både dig og din computer kølig i stressende situationer, så er Cooler Master bestemt noget for dig. Cooler Master er også kendt for at fremstille tastaturer af høj kvalitet.

Specifikationer

Egenskaber

Farve Sort

Garanti

Garanti 2 års garanti
Vis mereVis mindre
Relaterede produkter
Anbefalet til dig

Anmeldelser

0
0 Anmeldelser
5
4
3
2
1
Skriv en anmeldelse

Dette produkt har ingen anmeldelser.