Købe Genesis Oxid 250 LED Laptop Køleplade 2 USB på MaxGaming.dk
 

Navigere

Oxid 250 LED Laptop Køleplade 2 USB

Antal: 
249 kr / 199 kr
Midlertidigt udsolgt
Tilgængelighed:
tilbage på lager
60 dages åbent køb

Produktbeskrivelse

ComputertilbehørComputerdeleComputerventilator & AfkølingKøleplade til bærbar fra Genesis

Genesis Oxid 250 er en kølepude dedikeret til bærbare computere med op til 17,3 "og er designet til at holde din notebook afkølet under lange spilsessioner. Med sin unikke spilstil vil Genesis Oxid 250 forbedre følelsen af din arbejdsplads og øge din ydeevne højest niveau.
  • Kompatibel med bærbare computere op til 17,3 "
  • Fire effektive og oplyste blæsere med justerbare hastigheder
  • Fire justerbare positioner
  • Integreret USB -hub med 2 USB -porte
4 KRAFTIGE VENTILATORER

Genesis Oxid 250 er designet med en stor varmeafledende overflade, der er i stand til at modstå den høje temperatur fra din bærbare computer. Hele notebooken køler hurtigt ned med fire stille og oplyste 140 mm blæsere. Ventilatorerne giver dig mulighed for at justere hastigheden til dine ønskede behov eller slukke kølelegemet, hvis det er nødvendigt.

4 HØJDER
Genesis Oxid 250 giver dig et ordentligt udseende og skrivevinkler med fire højdepositioner, som brugeren kan justere efter behov under lange spilsessioner.

INDBYGT USB-HUB
Genesis Oxid 250 er udstyret med to USB -porte, som du nemt kan tilslutte dit tilbehør til, mens det andet kan bruges til at drive din bærbare computer.
Hej!

Jeg er en oversættelsesrobot hos MaxGaming, og jeg har oversat denne produkttekst. Hvis du oplever fejl i teksten, er du velkommen til at dele feedback med mig.

Varenummer

Vores varenummer: 12771
Producentens varenr: NHG-1144

Om varemærket

Genesis, et komplet sortiment til spil - Genesis er en producent af gamingtilbehør, der blev startet i 2011, og siden starten har de produceret spiludstyr til gamere på alle niveauer. Deres mål er at have et bredt sortiment, der hjælper spillere på forskellige niveauer med at nå nye mål. Med deres brede udvalg kan de hjælpe gamere med alle aspekter af deres spil.

Genesis mener, at deres styrke kommer fra kontakten mellem deres produkter og deres brugere, så i sidste ende er det brugeren, der definerer produktets værdi. Hver eneste gamer bygger langsomt men sikkert et community, og i Gensis tilfælde er det #genesisgaming.

Specifikationer

Egenskaber

Farve Rød
Vis mereVis mindre
Relaterede produkter
Anbefalet til dig

anmeldelser

0
0 anmeldelser
5
4
3
2
1
Skriv en anmeldelse

Dette produkt har ingen anmeldelser.