Xbox One - Stort udvalg af produkter af MaxGaming.dk
 

Navigere

Xbox One Konsol

Der findes mange gode spilkonsoller, men hvis du vil have den der ekstra power, er Xbox One et oplagt valg for mange gamere. Xbox One er en af ​​de mest kraftfulde konsoller på markedet og kan tilbyde produkter som Xbox One S og den nyligt lancerede Xbox One X som et alternativ. Hos MaxGaming er vi stolte over at have disse spilkonsoller i vores sortiment, så du som gamer kan udvikle dig i dit eget tempo.

Den mærkbare forskel mellem den nye Xbox One X og Xbox S består af en række forskellige detaljer, men en af ​​de ting, de har til fælles, er, at der medfølger en controller. Sidstnævnte har et lavere prismærke end førstnævnte. Det er værd at påpege, at alle spil, der understøtter den første lancerede Xbox One, også er kompatible med Xbox One X og vice versa. Alle spil, der prøves på denne harddisk, ser generelt bedre ud og kommer med tekniske forbedringer, hurtigere opladning og en sjovere spiloplevelse. Som spiller kan du også drage fordel af den avancerede konsols Enhanced-spil, der leverer endnu mere detaljerede spil-sessioner, hvad enten det er virkeligheds-baserede spil eller rene fantasispil.

Kort sagt, Xbox One X er et kraftværk med indbygget support til 4K og HDR samt betydelig styrke under hætten. Derfor er det ikke overraskende, at dette produkt, der hedder Project Scorpio under udviklingsprocessen, er blevet elitespillernes nye favorit, selvom førstnævnte også spiller en stor rolle. Selvfølgelig kan du også streame 4K-indhold på dit tv med de tidligere konsoller og også opgradere spil via dit UHD-tv, selvom et rigtigt 4K-spil kræver et One X. Hvis du er usikker, skal du bare kontakte vores support hos MaxGaming, så bliver du guidet fra A til Z.
Vis filter Skjul filter
Prisniveau
Farve
Sort Sort
Mærke
Microsoft
Xbox One X 1TB Konsol
Microsoft
Xbox One X 1TB Konsol
3149 kr
Ikke bestilles