KontrolFreek Rush (PS5/PS4) - MaxGaming.dk
 

Navigere

KontrolFreek Rush (PS5/PS4)

Antal: 
106 kr
Læg i indkøbsvognen
Midlertidigt udsolgt
Tilgængelighed:
tilbage på lager
60 dages åbent køb

Produktbeskrivelse

KonsolPlaystationPS5 TilbehørThumbstick & Grips fra KontrolFreek

Resumé
- Mere komfort for reduceret træthed i hænderne
- Forbedret greb, der mindsker risikoen for at miste kontrollen
- Medium højde: perfekt balance mellem greb og præcision

Oplev den hævede kant
KontrolFreeks Rush ™ er en unik, fed, medium-ydeevne Thumbstick® med et bredt design. Den omslutter din tommelfinger for enestående hastighed og greb i hvert spil, du spiller. Rush har et blødere udvalg af KontrolFreeks proprietære kompositmaterialer, så du får en mere behagelig, personlig følelse, mens du spiller.

Den bløde væg skabt af den konkave konstruktion reducerer glidning og muliggør hurtige reaktioner i alle retninger. Det er især optimalt for spillere, der foretrækker at holde tommelfingrene centreret på håndtagene eller for dem, der spiller "" claw ""-stil eller med padler. Det cirkulære mønster inde i hulrummet øger grebet for endnu mere kontrol. Drej den hævede kant for at justere designet, så det passer til dine spilbehov.

Med 120 % mere plads end de originale PlayStation 4 og XBox One thumbsticks giver Rush dine tommelfingre ekstra komfort, især under lange sessioner. Den medium højde er let at klikke på dine kontrolpinde og tilføjer 3,75 mm højde. Dette øger dit bevægelsesområde med 90 % for øget præcision og følsomhed med en minimal tilpasningsperiode. Denne blødere variant af KontrolFreeks proprietære kompositmateriale er stadig ekstremt holdbar og hjælper med at sprede fugt for at øge grebet.

Fordele:
- Øger præcisionen ved at skyde på korte og mellemlange afstande
- Overgang mellem aktiviteter hurtigere og mere præcist
- Design med høj kant holder tommelfingeren på plads for enestående kontrol
- Blødere materiale og udvidet overflade for en mere behagelig og personlig pasform

Fungerer godt med:
Division 2
FORZA
Apex Legends
Resident Evil 2
FIFA

Hej!

Jeg er en oversættelsesrobot hos MaxGaming, og jeg har oversat denne produkttekst. Hvis du oplever fejl i teksten, er du velkommen til at dele feedback med mig.

Varenummer

Vores varenummer: 14704
Producentens varenr: 8699-PS4

Om varemærket

Tag kontrol med KontrolFreek - Hvis du både vil forbedre og øge din spiloplevelse, så er KontrolFreek bestemt værd at se på. Ved at kombinere det nyeste inden for ergonomi med avancerede materialer udvikler KontrolFreek produkter af høj kvalitet, som forbedrer spiloplevelsen ved at maksimere komfort og præcision.

Ved at levere de mest avancerede tommelfingergreb til analoge håndtag og målet om at skabe produkter, der forbedrer både dig og din spiloplevelse. Kontrolfreek står også bag FreekNation, som er et præstationsorienteret samfund med over fire millioner spillere, hvor de både kan finde og dele tips, tricks og motivation.

Specifikationer

Egenskaber

Farve Orange
Vis mereVis mindre
Relaterede produkter
Anbefalet til dig

Anmeldelser

0
0 Anmeldelser
5
4
3
2
1
Skriv en anmeldelse

Dette produkt har ingen anmeldelser.