KontrolFreek Precision Rings - Lilla - MaxGaming.dk

Navigere

Spar %

KontrolFreek Precision Rings - Lilla

 
99 kr

Læg i indkøbsvognen
Midlertidigt udsolgt
Tilgængelighed:
tilbage på lager
60 dages åbent køb

Udvalgt tilbehør

Playstation Lampe Ikoner PS5 - Small
79 kr (139 kr)
Køb
Info
Vis mere

Produktbeskrivelse

KonsolPlaystationPS5 TilbehørThumbstick & Grips fra KontrolFreek

KontrolFreek Precision Rings er lavet af et unikt materiale, der giver modstand mod stock thumbsticks, så spillerne kan tage mere præcise billeder, selv ved den højeste følsomhed i spillet.

Funktioner:
- FORBEDRET MÅL: Ringe tilføjer modstand til stockthumbsticks, så spillerne kan tage mere præcise billeder, jævnt med maksimal følsomhed i spillet
- ØGEKONTROL: Forhindrer overskydende mål
- HØJ KVALITETSMATERIAL: Fleksibelt, fugtafvisende materiale er modstandsdygtigt over for olier, dæmper lyden og genopretter hurtigt sin oprindelige form, så den kan bruges igen og igen
- Kompatibel med KontrolFreek PerformanceThumbsticks
Hej!

Jeg er en oversættelsesrobot hos MaxGaming, og jeg har oversat denne produkttekst. Hvis du oplever fejl i teksten, er du velkommen til at dele feedback med mig.

Varenummer

Vores varenummer: 100037
Producentens varenr: 4005-PUR

Om varemærket

Tag kontrol med KontrolFreek - Hvis du både vil forbedre og øge din spiloplevelse, så er KontrolFreek bestemt værd at se på. Ved at kombinere det nyeste inden for ergonomi med avancerede materialer udvikler KontrolFreek produkter af høj kvalitet, som forbedrer spiloplevelsen ved at maksimere komfort og præcision.

Ved at levere de mest avancerede tommelfingergreb til analoge håndtag og målet om at skabe produkter, der forbedrer både dig og din spiloplevelse. Kontrolfreek står også bag FreekNation, som er et præstationsorienteret samfund med over fire millioner spillere, hvor de både kan finde og dele tips, tricks og motivation.

Specifikationer

Egenskaber

Farve Lilla

Forbindelse

Kompatibilitet Nintendo Switch, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series
Vis mereVis mindre
Relaterede produkter
Anbefalet til dig