GameSir F5 Falcon Mini Mobil Controller - MaxGaming.dk

Navigere

GameSir F5 Falcon Mini Mobil Controller

 
149 kr

Udsolgt
Tilgængelighed:
tilbage på lager
60 dages åbent køb

Produktbeskrivelse

MobiltilbehørKontroller til mobil fra GameSir

Læring får folk til at udvikle sig, det samme gør GameSir F5 Falcon mini. Ved blot at skifte til indlæringstilstand vil GameSir F5 Falcon mini begynde at optage tidsintervallerne for de næste 10 klik. Så simulerer F5 Falcon mini dine klikbevægelser ved blot at trykke og holde knappen nede. Her kan du nyde kyllingemiddagen, på en måde, der kan lette dine fingre, men stadig kan dræbe dine fjender i spil på samme tid.

Hvis du har mødt GameSir F5 Falcon mini, ved du, at du denne gang ikke behøver at købe andre udløserknapper for at skabe et par, da F5 kun passer på enten venstre eller højre side af din mobiltelefon. Spar penge såvel som plads, så hvorfor ikke vælge GameSir F5 Falcon mini som din loyale partner?

For bedre at simulere den menneskelige fingers rørende data og for at opnå minimal latenstid, blev teknologien til kapacitiv kortlægning på GameSir F5 Falcon mini brugt af udviklingsteamet.

Størrelsen på GameSir F5 Falcon Mini betyder ikke, at den ikke er kraftfuld, for i en hastigt skiftende slagmark er det kun forhindringen, der er vejen til succes. Derfor kan GameSir F5 give 2 burst-tilstande til at hjælpe, hvoraf den ene er 9 tilfældige lanceringer, og den anden er en mere kraftfuld læringsburst-tilstand, som kan registrere din ildhastighed og spille et dødbringende trick for dine fjender.
Hej!

Jeg er en oversættelsesrobot hos MaxGaming, og jeg har oversat denne produkttekst. Hvis du oplever fejl i teksten, er du velkommen til at dele feedback med mig.

Varenummer

Vores varenummer: 100066
Producentens varenr: ENF5001

Om varemærket

Siden starten i 2010 har GameSir fokuseret på innovation, opfindsomhed og samarbejde og har løbende udforsket området for mobile spilenheder. Fra spilplatforme til smarte enheder udvikler og fremstiller GameSir produkter i en iver efter at skabe en spilenhed, der gør enhver spiloplevelse bedre. GameSir er kendt for at være førende inden for udvikling af controllere, gamepads og tilbehør til mobil- og konsolspil. De udvikler ofte nye innovative produkter for at give deres brugere værdi.   

GameSir har i øjeblikket partnerskaber med store virksomheder over hele verden såsom Apple, Gameloft, Nvidia, DJI og mange forskellige e-sportsorganisationer.GamerSir er forpligtet til at forsyne markedet med innovativ spilhardware, software og tjenester, der hjælper brugerne med at nyde sejren.

Specifikationer

Egenskaber

Antal knapper 2
Farve Sort

Forbindelse

Trådløs Ja
Kompatibilitet Android
Vis mereVis mindre
Relaterede produkter
Anbefalet til dig