Razer Kishi Trådløs Controller Android (Xbox) - MaxGaming.dk

Navigere

46
Spar 46%

Razer Kishi Trådløs Controller Android (Xbox)

Fås også som:
Refurbished
365 kr
Antal: 
725 kr / 389 kr

Foreløbig dato:
2023-12-07
Udsolgt
Tilgængelighed:
tilbage på lager
60 dages åbent køb

Udvalgt tilbehør

Varmepose - Håndvarmer
Varmepose - Håndvarmer
Øvrigt tilbehør
39 kr
Køb
Info
Gamepad Carrying Case - Etui til kontrol
33 kr (66 kr)
Køb
Info

Produktbeskrivelse

MobiltilbehørKontroller til mobil fra Razer

Medbring dit A-spil når som helst og hvor som helst. Vi præsenterer en universel mobil spilcontroller, der passer til de fleste smartphone-enheder, designet til at give dit on-the-go-spil kontrol på konsolniveau. Med denne kontrol ved din side, hvor end du går, vil sejren følge.
Hej!

Jeg er en oversættelsesrobot hos MaxGaming, og jeg har oversat denne produkttekst. Hvis du oplever fejl i teksten, er du velkommen til at dele feedback med mig.

Varenummer

Vores varenummer: 17057
Producentens varenr: RZ06-02900200-R3M1

Om varemærket

Razer - Den trehovedede slange, den grønne farve eller Chroma-belysningen er noget, som næsten alle gamere genkender. Razer er et af de mest kendte mærker inden for gaming, og det forstår man. Den lange historie med innovative produkter, der har løftet branchen og vundet utallige priser gennem årene, beviser gang på gang, hvorfor mærket ligger i toppen.

Razer har et af de bredeste udvalg af gaming-produkter i verden med næsten mindst et produkt i hvert segment. Med deres store maskineri har de mulighed for at undersøge, udvikle og producere produkter i fremragende kvalitet. Hvis du leder efter et produkt, der ikke skuffer, når det gælder, så er Razer noget for dig.

Specifikationer

Egenskaber

Farve Sort
Vis mereVis mindre
Relaterede produkter
Anbefalet til dig