Razer Kishi V2 Pro for Android - Controller - MaxGaming.dk

Navigere

Razer Kishi V2 Pro for Android - Controller

Antal: 
1099 kr
Læg i indkøbsvognen
Forudbestille
Tilgængelighed:
tilbage på lager
60 dages åbent køb

Udvalgt tilbehør

Gamepad Carrying Case - Etui til kontrol
63.87 kr
Køb
Info

Produktbeskrivelse

MobiltilbehørKontroller til mobil fra Razer

Razer Kishi V2 Pro Controller, den næste generation af mobile spilcontrollere, der revolutionerer spil på farten. Med mikroswitche, analoge triggere og programmerbare multifunktionsknapper kan du mærke hvert spiløjeblik komme til live gennem livagtige haptik. Spil de største konsolspil fast i håndholdt tilstand.

Så gør dig klar til at tage dit spil til et helt nyt niveau med Razer Kishi V2 Pro. Den har et behageligt greb i en bærbar formfaktor med en forlængelig bro, der giver en sikker pasform til at holde smartphones fast - så du kan spille uden afbrydelser. Og fordi den er kompatibel med store spilstreaming-apps, kan du spille fra en sky eller streame direkte fra pc'er og konsoller, når du vil (hardware og tredjepartstjenester kan være påkrævet).

Forøg din mobile spiloplevelse i dag med Razer Kishi V2 Pro Controller. Få kontrol i konsolklassen til fordybende spil, og nyd uovertruffen præcision, når du tackler alle dine yndlingsspil.

Hvis der ofte er skænderier om tv'et i stuen, eller hvis du nogle gange bare vil læne dig tilbage i sofaen og spille dine yndlingsspil, er denne enhed et must. Razer Kishi V2 Pro Controller giver dig mulighed for at spille både dine telefonspil og streame spil fra din konsol eller pc. Køb din Razer Kishi V2 Pro-controller i dag, og tag dit spil med på farten.
Hej!

Jeg er en oversættelsesrobot hos MaxGaming, og jeg har oversat denne produkttekst. Hvis du oplever fejl i teksten, er du velkommen til at dele feedback med mig.

Varenummer

Vores varenummer: 28166
Producentens varenr: RZ06-04580100-R3M1

Om varemærket

Razer - Den trehovedede slange, den grønne farve eller Chroma-belysningen er noget, som næsten alle gamere genkender. Razer er et af de mest kendte mærker inden for gaming, og det forstår man. Den lange historie med innovative produkter, der har løftet branchen og vundet utallige priser gennem årene, beviser gang på gang, hvorfor mærket ligger i toppen.

Razer har et af de bredeste udvalg af gaming-produkter i verden med næsten mindst et produkt i hvert segment. Med deres store maskineri har de mulighed for at undersøge, udvikle og producere produkter i fremragende kvalitet. Hvis du leder efter et produkt, der ikke skuffer, når det gælder, så er Razer noget for dig.

Specifikationer

Egenskaber

Farve Sort

Forbindelse

Forbindelse USB-C
Kompatibilitet Android

Garanti

Garanti 2 års garanti
Vis mereVis mindre
Relaterede produkter
Anbefalet til dig

Anmeldelser

0
0 Anmeldelser
5
4
3
2
1
Skriv en anmeldelse

Dette produkt har ingen anmeldelser.