Lanberg lydkabel 3.5mm til 2xRCA (2 Meter) Sort - MaxGaming.dk

Navigere

Spar %

Lanberg lydkabel 3.5mm til 2xRCA (2 Meter) Sort

 
20 kr

Læg i indkøbsvognen
Midlertidigt udsolgt
Tilgængelighed:
tilbage på lager
60 dages åbent køb

Udvalgt tilbehør

Kabelstyringssæt - Kabelholdere
46 kr
Køb
Info
Kabelbox skjuler - Hvid
Kabelbox skjuler - Hvid
Kabelsortering
69 kr (119 kr)
Køb
Info
Vis mere

Produktbeskrivelse

ComputertilbehørComputerkabler & adaptereLydkabler fra Lanberg

Lanbergs lydkabel af høj kvalitet tillader transmission af stereolyd ved hjælp af et 3,5 mm minijack og RCA (Chinch) 2x stik. Produktet er ideelt egnet til langt de fleste lydenheder såsom pc'er, smartphones, notebooks, bærbare computere, tårne, fjernsyn, medieafspillere, projektorer, Walkmen og andre forskellige typer perifert udstyr og husholdningsudstyr. Mulighederne for kabeltilslutning er kun begrænset af stikdåseplaceringen og kablets længde - resten er ligegyldigt.

Lanbergs lydkabler og adapterløsninger vil endda opfylde de høje forventninger fra professionelle, der kræver høj lydkvalitet. Alt i alt kan Lanbergs lydadapter kendetegnes ved en god signaloverførsel, god modstandsdygtighed over for støj og mindre lydforstyrrelse af det originale signal.

Alt i alt, som et resultat af høj kvalitet og indførelsen af restriktive standarder på produktionsstadiet, kan kablet bestemt bruges af brugere, der leder efter lydkabler af høj kvalitet.

Produkt specifikation
- Stik: Minijack, RCA (Chinch),
- 1. stiktype: Minijack 3,5 mm han,
- 2. stiktype: RCA (Chinch),
- 3. stiktype: RCA (Chinch),
- Antal kanaler: 2 / stereo,
- Længde: 2m,
- Farve: Sort.

Hej!

Jeg er en oversættelsesrobot hos MaxGaming, og jeg har oversat denne produkttekst. Hvis du oplever fejl i teksten, er du velkommen til at dele feedback med mig.

Varenummer

Vores varenummer: 16077
Producentens varenr: CA-MJRC-10CC-0020-BK

Om varemærket

Kabelløsninger til alle med Lanberg - Udvikling og fleksibilitet definerer Lanberg, som leverer forskellige løsninger inden for netværk og kabling. Deres brede produktsortiment er i konstant udvikling, og mærket er baseret på, at deres produkter kontinuerligt kvalitetsforbedres. Deres talent for at skræddersy produkter til markedets behov har bidraget til kontinuerlig vækst.

Hvis du leder efter et kabel eller en adapter, har Lanberg med sin brede produktportefølje sandsynligvis det, du leder efter. Derudover tilbyder de løsninger såsom struktureret kabling, herunder LAN- og patchkabler, samt værktøjer til opbygning af LAN-netværksinfrastrukturer. Du finder også værktøjer og produkter, der hjælper med at tilrettelægge alle kabler på bedste vis.

Specifikationer

Dimensioner & vægt

Kabellængde 2 m

Egenskaber

Formfaktor Rund
Farve Sort

Forbindelse

Forbindelse fra 2xRCA (Han)
Forbindelse til 3,5mm (Han)
Vis mereVis mindre
Relaterede produkter
Anbefalet til dig