Lanberg Optisk Kabel 1 Meter (Toslink til Toslink) Sort - MaxGaming.dk

Navigere

Spar %

Lanberg Optisk Kabel 1 Meter (Toslink til Toslink) Sort

Længde:
1m
2m
3m
 
19 kr

Læg i indkøbsvognen
Midlertidigt udsolgt
Tilgængelighed:
tilbage på lager
60 dages åbent køb

Udvalgt tilbehør

Kabelbox skjuler - Hvid
Kabelbox skjuler - Hvid
Kabelsortering
69 kr (119 kr)
Køb
Info
Vis mere

Produktbeskrivelse

ComputertilbehørComputerkabler & adaptereLydkabler fra Lanberg

Med dette Toslink fiberkabel også kaldet optisk kabel, kan du forbinde forskellige lydenheder såsom hjemmebiografer, soundbars osv. med enheder som konsoller og TV. Takket være brugen af de højeste materialer er kablerne ekstremt holdbare og giver fremragende lydkvalitet. Forbindelsen er toslink til toslink.

Hej!

Jeg er en oversættelsesrobot hos MaxGaming, og jeg har oversat denne produkttekst. Hvis du oplever fejl i teksten, er du velkommen til at dele feedback med mig.

Varenummer

Vores varenummer: 15065
Producentens varenr: CA-TOSL-10CC-0010-BK

Om varemærket

Kabelløsninger til alle med Lanberg - Udvikling og fleksibilitet definerer Lanberg, som leverer forskellige løsninger inden for netværk og kabling. Deres brede produktsortiment er i konstant udvikling, og mærket er baseret på, at deres produkter kontinuerligt kvalitetsforbedres. Deres talent for at skræddersy produkter til markedets behov har bidraget til kontinuerlig vækst.

Hvis du leder efter et kabel eller en adapter, har Lanberg med sin brede produktportefølje sandsynligvis det, du leder efter. Derudover tilbyder de løsninger såsom struktureret kabling, herunder LAN- og patchkabler, samt værktøjer til opbygning af LAN-netværksinfrastrukturer. Du finder også værktøjer og produkter, der hjælper med at tilrettelægge alle kabler på bedste vis.

Specifikationer

Dimensioner & vægt

Kabellængde 1 m

Egenskaber

Formfaktor Rund
Farve Sort

Forbindelse

Forbindelse fra Toslink (Han)
Forbindelse til Toslink (Han)
Vis mereVis mindre
Relaterede produkter
Anbefalet til dig