Natec Mikrofon Giraffe 2 Sort - MaxGaming.dk

Navigere

Natec Mikrofon Giraffe 2 Sort

 
49 kr

Læg i indkøbsvognen
Midlertidigt udsolgt
Tilgængelighed:
tilbage på lager
60 dages åbent køb

Produktbeskrivelse

ComputertilbehørHeadset & LydMikrofon fra Natec

- Enkel og behagelig kommunikation
- Støjreduktion
- Kompakt

STØJREDUKTION
Enkel og behagelig kommunikation via Skype, Teamspeak eller andre kommunikationsprogrammer. Natec mikrofon vil overgå alle dine forventninger. Mikrofonen er udstyret med aktiv støjreduktion.

KOMPAKT OG FUNKTIONEL
Natec Giraffe er lille og passer til alle skriveborde. Med et kabel på 2m kan du tilslutte den hvor som helst. Du kan også nemt tilpasse det fleksible pandebånd til dine behov.
Hej!

Jeg er en oversættelsesrobot hos MaxGaming, og jeg har oversat denne produkttekst. Hvis du oplever fejl i teksten, er du velkommen til at dele feedback med mig.

Varenummer

Vores varenummer: 12763
Producentens varenr: NMI-1563

Om varemærket

Naturligt født teknologi fra Natec - Producenten af computertilbehør og forbrugerelektronik ønsker, at deres produkter har en positiv indvirkning på deres brugere. Deres fokus er på at levere tilbehør med avanceret teknologi, der imødekommer brugernes forventninger og gør deres hverdag lettere.

Hos os finder du elektronisk tilbehør fra NATEC, som gør hverdagen lidt lettere. Det kan være så simpelt som forskellige USB-hubs eller universelle opladere til bærbare computere. Alle produkter fra NATEC er produceret med kunden i hovedfokus, så du som bruger bliver tilfreds.

Specifikationer

Egenskaber

Farve Sort

Funktioner

Mute-knap Nej
Højdejusterbar Nej

Garanti

Garanti 1 års garanti

Mikrofon

Frekvensområde 20-20000 Hz
Impedans 2200 Ω
Følsomhet 55 dB
Polært mønster Omnidirectional
Vis mereVis mindre
Relaterede produkter
Anbefalet til dig