Fifine Mikrofon Bundle T669 USB - MaxGaming.dk

Navigere

32
Spar 32%

Fifine Mikrofon Bundle T669 USB

 
529 kr / 359 kr

Læg i indkøbsvognen
Foreløbig dato:
2024-06-28
Midlertidigt udsolgt
Tilgængelighed:
tilbage på lager
60 dages åbent køb

Produktbeskrivelse

ComputertilbehørHeadset & LydMikrofon fra Fifine

FIFINE T669- pakke med den populære mikrofon K669B og meget mere!
Samme nemme installation på Mac, Windows og PlayStation (inkompatibel med Xbox). Hele metalhuset er en elegant sort farve og har samme blodlinje som alle USB-mikrofoner i FIFINE-serien. Udseendet er det samme, men der er en mærkbar forbedring i ydeevnen. Det medfølgende tilbehør er funktionelt såvel som dekorativt.

Boom mic-stativet giver fleksibilitet til at svinge rundt for ikke at komme i vejen for en vellykket podcast eller stream. Det holder også mikrofonen væk fra bordet og tættere på lydkilden, så meget mindre støj fra dit arbejdsområde absorberes. Popfilteret er ikke tæt på hele pakkens dårlige forhold, dobbeltlag afviser p-støj. Og C-klemmen blev omhyggeligt designet til at holde hele sættet.

Inkluderet:
  • Armstativ
  • Stødbeslag
  • Drejebeslag
  • Stativ stativ
  • Pop filter
  • Skumbetræk
Hej!

Jeg er en oversættelsesrobot hos MaxGaming, og jeg har oversat denne produkttekst. Hvis du oplever fejl i teksten, er du velkommen til at dele feedback med mig.

Varenummer

Vores varenummer: 100005
Producentens varenr: T669

Om varemærket

Fifine – Premiumvaremærke til lyd- og mikrofonteknologi, som blev etableret i 2009. Fifine er en ung virksomhed, der inden for et årti er vokset hurtigt fra at være en lille virksomhed til at blive globalt orienteret.

Virksomheden tilbyder et bredt sortiment af mikrofoner. Kvalitet og kundetilfredshed er i front. Varig forpligtelse til at forbedre sortimentet og være førende inden for kvalitetsstandarder. Uanset om du er en gamer, streamer, foredragsholder, DJ eller musiker, kan du altid regne med, at Fifine fokuserer på dit udstyr, mens du koncentrerer dig om at udføre dit arbejde.

Specifikationer

Egenskaber

Farve Sort

Forbindelse

Forbindelse USB
Kompatibilitet MAC, PC, PS4, PS5

Funktioner

Mute-knap Ja
Højdejusterbar Ja

Garanti

Garanti 1 års garanti

Mikrofon

Type Kondensator
Frekvensområde 20-20000 Hz
Følsomhet 34 dB
Polært mønster Cardiod
Vis mereVis mindre
Relaterede produkter
Anbefalet til dig