Razer Seiren X Mikrofon - MaxGaming.dk

Navigere

Razer Seiren X Mikrofon

Farve:
Sort
Hvid
Lyserød
Antal: 
729 kr

Læg i indkøbsvognen
Midlertidigt udsolgt
Tilgængelighed:
tilbage på lager
60 dages åbent køb

Produktbeskrivelse

ComputertilbehørHeadset & LydMikrofon fra Razer

Razer Seir?n X er den perfekte mikrofon til alle, der ønsker at blive en sand streamer. Dets supercardioid pickup-mønster reducerer baggrundsstøj, og det indbyggede stødbeslag hjælper med at dæmpe vibrationer, hvilket gør det til det perfekte valg for alle, der ønsker at blive hørt højt og tydeligt.

Plus, dens kondensatorkonstruktion sikrer, at din stemme kommer krystalklar igennem, uanset hvad du streamer. Og hvis du har brug for at overvåge din lyd i realtid, har Razer Seir?n X en nul-latency 3,5 mm hovedtelefonovervågningsport. Så begynd at streame som en professionel i dag med Razer Seir?n X!
Hej!

Jeg er en oversættelsesrobot hos MaxGaming, og jeg har oversat denne produkttekst. Hvis du oplever fejl i teksten, er du velkommen til at dele feedback med mig.

Varenummer

Vores varenummer: 11712
Producentens varenr: RZ19-02290100-R3M1

Om varemærket

Razer - Den trehovedede slange, den grønne farve eller Chroma-belysningen er noget, som næsten alle gamere genkender. Razer er et af de mest kendte mærker inden for gaming, og det forstår man. Den lange historie med innovative produkter, der har løftet branchen og vundet utallige priser gennem årene, beviser gang på gang, hvorfor mærket ligger i toppen.

Razer har et af de bredeste udvalg af gaming-produkter i verden med næsten mindst et produkt i hvert segment. Med deres store maskineri har de mulighed for at undersøge, udvikle og producere produkter i fremragende kvalitet. Hvis du leder efter et produkt, der ikke skuffer, når det gælder, så er Razer noget for dig.

Specifikationer

Dimensioner & vægt

Dybde 50 mm
Højde 184 mm
Vægt 383 g

Egenskaber

Farve Sort

Forbindelse

Forbindelse USB
Kompatibilitet MAC, PC

Funktioner

Mute-knap Ja
Højdejusterbar Nej

Garanti

Garanti 1 års garanti

Mikrofon

Type Kondensator
Frekvensområde 20-20000 Hz
Impedans 16 Ω
48 kHz / 16bit
Polært mønster Supercardioid
Vis mereVis mindre
Relaterede produkter
Anbefalet til dig