Fifine USB Skrivebords Mikrofon K669B - MaxGaming.dk

Navigere

Fifine USB Skrivebords Mikrofon K669B

 
319 kr / 249 kr

Foreløbig dato:
2024-06-28
Udsolgt
Tilgængelighed:
tilbage på lager
60 dages åbent køb

Produktbeskrivelse

ComputertilbehørHeadset & LydMikrofon fra Fifine

Spiloplevelsen er utrolig!
USB-installation: plug-and-play på Mac, Windows og PS4 (inkompatibel med Xbox). Kompakt størrelse betyder, at alle kan se og høre dig tydeligt, når du streamer. Slip af med store plastikhovedtelefoner! Det fulde metalhus forbedrer dens professionelle følelse og beskytter også mikrofonen mod faldskader. Kardioidmønster reducerer irriterende støj for krystalklar kommunikation. Streaming med enkelhed og klarhed!

Kompatibel med Discord, Twitch og OBS, vælg dit program og tilslut mikrofonen. Du er klar til at rocke! Med en USB-adapter kan du få den bedste lydkvalitet fra din iPhone og iPad. En volumenknap, der tillader hurtige ændringer i farten, vil være praktisk. Et tilpasset integreret kredsløb sikrer det laveste niveau af selvstøj.
Hej!

Jeg er en oversættelsesrobot hos MaxGaming, og jeg har oversat denne produkttekst. Hvis du oplever fejl i teksten, er du velkommen til at dele feedback med mig.

Varenummer

Vores varenummer: 100002
Producentens varenr: K669B

Om varemærket

Fifine – Premiumvaremærke til lyd- og mikrofonteknologi, som blev etableret i 2009. Fifine er en ung virksomhed, der inden for et årti er vokset hurtigt fra at være en lille virksomhed til at blive globalt orienteret.

Virksomheden tilbyder et bredt sortiment af mikrofoner. Kvalitet og kundetilfredshed er i front. Varig forpligtelse til at forbedre sortimentet og være førende inden for kvalitetsstandarder. Uanset om du er en gamer, streamer, foredragsholder, DJ eller musiker, kan du altid regne med, at Fifine fokuserer på dit udstyr, mens du koncentrerer dig om at udføre dit arbejde.

Specifikationer

Dimensioner & vægt

Bredde 90 mm
Dybde 50 mm
Højde 140 mm
Vægt 400 g

Egenskaber

Farve Sort

Forbindelse

Forbindelse USB
Kompatibilitet MAC, PC

Funktioner

Mute-knap Ja
Højdejusterbar Ja

Garanti

Garanti 1 års garanti

Mikrofon

Type Kondensator
Frekvensområde 20-20000 Hz
Følsomhet 34 dB
48 kHz / 16bit
Polært mønster Cardiod
Vis mereVis mindre
Relaterede produkter
Anbefalet til dig