GadgetMonster Vlogging Stand - MaxGaming.dk

Navigere

38
Spar 38%

GadgetMonster Vlogging Stand

 
209 kr / 129 kr

Læg i indkøbsvognen
Midlertidigt udsolgt
Tilgængelighed:
tilbage på lager
60 dages åbent køb

Produktbeskrivelse

MobiltilbehørMobilholdere fra GadgetMonster

Vlogging stativ, komplet vlog udstyr med LED ringbelysning og gulvstativ
Hvis du er en vlogger, der drømmer om at interviewe interessante mennesker og berømtheder, har du brug for sådan udstyr. Med vlogging stativ har du det meste af det, du har brug for til at filme uden for en biograf, et indkøbscenter, metroindgangen eller en natklub. Med dette udstyr kan man interviewe, have god belysning og tage billeder. Sæt USB-kablet i en powerbank, og du har oprettet et mobilt optagestudie!

- LED-ringbelysning
- Gulvstativ med beslag til mobil, ustabil mobilholder, der kan drejes eller vinkles for at få det bedste billede
- Betjenes via det medfølgende USB-kabel med fjernbetjening på ledningen til at tænde/slukke og justere lysstyrken

Varenummer

Vores varenummer: 17456
Producentens varenr: GDM-1023

Om varemærket

Gadgetmonster er et firma, der tilbyder en række spændende gadgets inden for det digitale område. Mærket har produkter, der med deres innovative funktioner er specielt tilpasset gamere og andre personer, som er aktive på digitale medier. Hos MaxGaming er vi stolte over at kunne tilbyde et stort udvalg af produkter fra Gadgetmonster. Du finder produkter, som gør hverdagen lettere for en spiller, såsom mobiltelefonholdere, højttalere, trådløse hovedtelefoner og mobiltelefonopladere. Der er også artikler, som du måske ikke engang ved, at du har brug for. Hvem ønsker sig ikke en klo-maskine derhjemme? Med produktet Candy Grabber kan du udfordre dine venner til at fiske efter slik!

Produkterne fra Gadgetmonster tilbyder smarte og sjove løsninger gennem eksempelvis kombinerede produkter. Hvad med en hue med indbyggede trådløse hovedtelefoner? Eller måske en trådløs mobiloplader og kaffevarmer i en? Hos MaxGaming finder du produkter til alt mellem himmel og jord med fokus på virkelig smarte tekniske løsninger.

Specifikationer

Egenskaber

Farve Sort
Vis mereVis mindre
Relaterede produkter
Anbefalet til dig