Extreme Media Trådløs Selfie Stick Tripod Alvito Bluetooth 4.0 - MaxGaming.dk

Navigere

Extreme Media Trådløs Selfie Stick Tripod Alvito Bluetooth 4.0

 
119 kr / 86 kr

Læg i indkøbsvognen
Midlertidigt udsolgt
Tilgængelighed:
tilbage på lager
60 dages åbent køb

Produktbeskrivelse

MobiltilbehørMobilholdere fra Extreme Media

Natec Alivto er en selfie-stick af høj kvalitet med et moderne design, der også kan bruges som stativ/stativ, som du nemt kan placere og tage et foto på afstand ved hjælp af Bluetooth-fjernbetjeningen. Stativet vejer 130 gram.

Aftagelig BT fjernbetjening med batteri inkluderet
Natec Alvito er udstyret med en fleksibel knap til at tage billeder, knappen fungerer også som en aftagelig fjernbetjening. Denne løsning giver dig mulighed for at starte telefonens kamera fra en afstand af 10 meter.

Højkvalitets teleskopteknologi
Teleskopet er af solid kvalitet. Stativet kan nå en højde på 70 centimeter! Du kan placere telefonen præcis, som du har brug for, for at tage de bedst mulige billeder. Alvito giver fuld kontrol over objektivet, der giver dig mulighed for at fange de mest værdifulde øjeblikke.

Kompatibel med Android/IOS
Selfie-stangen er 100% kompatibel med telefoner med Android- og iOS-systemer, så du kan være sikker på, at du kan tage billeder trådløst og effektivt med næsten enhver telefon udstyret med Bluetooth-teknologi.
Hej!

Jeg er en oversættelsesrobot hos MaxGaming, og jeg har oversat denne produkttekst. Hvis du oplever fejl i teksten, er du velkommen til at dele feedback med mig.

Varenummer

Vores varenummer: 1000014
Producentens varenr: NST-1653

Om varemærket

Specifikationer

Egenskaber

Farve Sort

Garanti

Garanti 1 års garanti
Vis mereVis mindre
Relaterede produkter
Anbefalet til dig