Genesis Carbon 500 XL Musemåtte - MaxGaming.dk

Navigere

35
Spar 35%

Genesis Carbon 500 XL Musemåtte

 
133 kr / 86 kr

Læg i indkøbsvognen
Midlertidigt udsolgt
Tilgængelighed:
tilbage på lager
60 dages åbent køb

Produktbeskrivelse

ComputertilbehørMusemåtte fra Genesis

Resumé:
- Fungerer med alle typer sensorer
- Ekstra syning langs kanterne
- Anti-skrid gummi på undersiden
- Lav profil

HASTIGHEDSOMRÅDE
Den glatte stofoverflade på Genesis Carbon 500 XL-logoet giver høj præcision bevægelsessporing og tillader din mus at glide hen over overfladen uden hindring. Musemåtte fungerer perfekt med alle typer sensorer.

BÆREDYGTIGHED OG VANDSTÅENDE
Ekstra sømme langs kanterne giver Genesis Carbon 500 XL-logoet en bemærkelsesværdig holdbarhed og forhindrer luftfart under intensiv brug. Særlig imprægnering betyder, at væsken forbliver på pudens overflade, hvilket forhindrer væskeoptagelse i det indre.

Bunden af Genesis Carbon 500 XL-logoet er dækket af et lag anti-skrid gummi, som forhindrer puden i at bevæge sig i de mindst egnede øjeblikke.

LAV PROFIL OG UDVIDET DIMENSIONER
Hoveddelen af Genesis Carbon 500 XL-logoet er dets udvidede dimensioner, der giver brugeren den nødvendige plads til flydende og ubegrænset musebevægelse. Den lave profil giver en unik følelse af komfort for håndleddet under en jævn lang koncertsession.

Hej!

Jeg er en oversættelsesrobot hos MaxGaming, og jeg har oversat denne produkttekst. Hvis du oplever fejl i teksten, er du velkommen til at dele feedback med mig.

Varenummer

Vores varenummer: 13484
Producentens varenr: NPG-1346

Om varemærket

Genesis, et komplet sortiment til spil - Genesis er en producent af gamingtilbehør, der blev startet i 2011, og siden starten har de produceret spiludstyr til gamere på alle niveauer. Deres mål er at have et bredt sortiment, der hjælper spillere på forskellige niveauer med at nå nye mål. Med deres brede udvalg kan de hjælpe gamere med alle aspekter af deres spil.

Genesis mener, at deres styrke kommer fra kontakten mellem deres produkter og deres brugere, så i sidste ende er det brugeren, der definerer produktets værdi. Hver eneste gamer bygger langsomt men sikkert et community, og i Gensis tilfælde er det #genesisgaming.

Specifikationer

Dimensioner & vægt

Tykkelse 2.5 mm
Bredde 500 mm
Dybde 400 mm

Egenskaber

Materiale Stof
Syede kanter Ja
Tryk Nej
Belysning No
Håndleddstøtte Nej
Farve Sort
Vis mereVis mindre
Relaterede produkter
Anbefalet til dig