SteelSeries Qck + Musemåtte - MaxGaming.dk

Navigere

SteelSeries Qck + Musemåtte

 
149 kr

Læg i indkøbsvognen
Midlertidigt udsolgt
Tilgængelighed:
tilbage på lager
60 dages åbent køb

Udvalgt tilbehør

QcK XXL Musemåtte
QcK XXL Musemåtte
Musemåtte
219 kr (299 kr)
Køb
Info
Vis mere

Produktbeskrivelse

ComputertilbehørMusemåtte fra SteelSeries

Steelseries QcK+ er en drømmemusemåtte til enhver gamer, der foretrækker bløde musemåtter. Efter at være blevet udgivet i november 2004, gennemgik musemåtten omfattende test af spilspecialister, inden den blev frigivet på markedet, og med deres feedback er QcK+ blevet videreudviklet, for at gøre produktet til den ultimative musemåtte, som enhver gamer ønsker.

Med brug af materialer af høj kvalitet giver Qck+ en optimeret struktur, der garanterer både blødhed og glid og en specialdesignet skridsikker gummibase, der gør, at musemåtten forbliver stabil på bordet.
Hej!

Jeg er en oversættelsesrobot hos MaxGaming, og jeg har oversat denne produkttekst. Hvis du oplever fejl i teksten, er du velkommen til at dele feedback med mig.

Varenummer

Vores varenummer: 101
Producentens varenr: 63003

Om varemærket

Du kan ikke tale om e-sport og gaming uden at nævne SteelSeries. Siden 2001 har de utallige gange udviklet produkter, der har taget markedet til nye niveauer - som f.eks. den første glasmåtte, det første mekaniske tastatur til gaming eller den første mus produceret specifikt til World of Warcraft. SteelSeries har desuden lige siden starten været involveret med sponsorater på e-sports-scenen.

SteelSeries er kendt for at skabe produkter, der får legende-status - som f.eks. musemåtten QcK, som har været et oplagt valg for professionelle gamere i over 15 år. Deres produkter er omhyggeligt udviklet ned til mindste detalje, så de passer til såvel konkurrence-orienterede gamere, der har brug for pålideligt udstyr til de vigtige kampe og nybegyndere, som skal til at erhverve deres første gamingmus.

Specifikationer

Dimensioner & vægt

Tykkelse 2 mm
Bredde 450 mm
Dybde 400 mm

Egenskaber

Materiale Stof
Syede kanter Nej
Tryk Nej
Belysning No
Håndleddstøtte Nej
Farve Sort
Vis mereVis mindre
Relaterede produkter
Anbefalet til dig