Corsair MM350 PRO Extended XL Musemåtte Svart - MaxGaming.dk

Navigere

Corsair MM350 PRO Extended XL Musemåtte Svart

 
289 kr

Læg i indkøbsvognen
Midlertidigt udsolgt
Tilgængelighed:
tilbage på lager
60 dages åbent køb

Produktbeskrivelse

ComputertilbehørMusemåtte fra Corsair

Spil med selvtillid på Corsairs MM300 PRO Premium Spildsikker Cloth Gaming Mousepad - Extended XL. En spildsikker, pletafvisende belægning beskytter mod ulykker, mens et 4 mm tykt mikrovævet stof skaber en tæt overflade til ekstremt hurtige, bløde musebevægelser.

Med 360° præcisionssyede anti-fray-kanter for at beskytte mod overfladeafskalning og en anti-skrid gummibase til
Forbliver solidt på plads selv under intens leg, MM300 PRO har holdbarhed og byggekvalitet i mange år
med spændinger, ingen spild.
Hej!

Jeg er en oversættelsesrobot hos MaxGaming, og jeg har oversat denne produkttekst. Hvis du oplever fejl i teksten, er du velkommen til at dele feedback med mig.

Varenummer

Vores varenummer: 17176
Producentens varenr: CH-9413770-WW

Om varemærket

Corsair, alt hvad en gamer har brug for - Mærket har været et kendt navn siden midten af ​​90'erne med deres pc-komponenter og er gået fra at være en udfordrende pioner inden for gaming til at være en af ​​verdens mest etablerede virksomheder i spilbranchen. I 2014 udvidede Corsair sin produktportefølje til at omfatte spiltilbehør, herunder mus, headset og tastaturer.

Målet med lanceringen af ​​spiltilbehør var at bringe deres innovative produktudvikling ind i verdenen af tilbehør og skabe den bedst mulige spiloplevelse for gamere og e-sportsproffer. I 2018 købte Corsair også Elgato Gaming-mærket, som har fuldt fokus på at fremstille innovative streamingprodukter og udvidede dermed deres sortiment yderligere.

Specifikationer

Egenskaber

Farve Sort

Garanti

Garanti 1 års garanti
Vis mereVis mindre
Relaterede produkter
Anbefalet til dig