Lethal Gaming Gear Venus Gaming Musemåtte - XL - MaxGaming.dk

Navigere

Spar %

Lethal Gaming Gear Venus Gaming Musemåtte - XL

 
299 kr

Udsolgt
Tilgængelighed:
tilbage på lager
60 dages åbent køb

Produktbeskrivelse

ComputertilbehørMusemåtte fra Lethal Gaming Gear

Vi præsenterer Venus Gaming Mousepad fra Lethal Gaming Gear. Denne højkvalitets musemåtte er designet til spillere, der kræver den bedste ydeevne. Den glatte overflade giver mulighed for lav initial friktion og høj hastighed, mens det teksturerede område giver god standsekraft. Naturgummibasen forhindrer at glide, og de syede kanter forhindrer, at de frynser. Derudover er musemåtten meget slidstærk, så du kan bruge den i lang tid fremover.
Hej!

Jeg er en oversættelsesrobot hos MaxGaming, og jeg har oversat denne produkttekst. Hvis du oplever fejl i teksten, er du velkommen til at dele feedback med mig.

Varenummer

Vores varenummer: 21237
Producentens varenr: VenusXL

Om varemærket

Lethal Gaming Gear startede i 2019 for at forsyne USA og Canada med periferiudstyr og tilbehør til pc-spil, som er svært at få fat på. Folk i disse regioner ville ikke længere være nødt til at bestille fra udlandet og betale et gebyr for at få disse produkter. Siden da er LGG vokset til at tilbyde flere og flere produkter.

I 2021 satte de sig for at udvikle deres egen serie af musemåtter, der frem for alt fokuserer på kvaliteten af overfladestoffet uden at skade dine lommer. Dette er kulminationen på et års forskning, udvikling og test af os og professionelle magnetisører. LGG vil gerne rette en stor tak til alle vores kunder for at støtte os og gøre disse musemåtter til en realitet. Vi håber, I kan lide dem!

Specifikationer

Dimensioner & vægt

Tykkelse 4 mm
Bredde 490 mm
Dybde 410 mm

Egenskaber

Syede kanter Ja
Belysning No
Håndleddstøtte Nej
Farve Sort
Vis mereVis mindre
Relaterede produkter
Anbefalet til dig