Lanberg DSP1-1005 Switch 5-portar 100/1000 Mbps - MaxGaming.dk

Navigere

Lanberg DSP1-1005 Switch 5-portar 100/1000 Mbps

 
133 kr

Læg i indkøbsvognen
Midlertidigt udsolgt
Tilgængelighed:
tilbage på lager
60 dages åbent køb

Produktbeskrivelse

ComputertilbehørRouter & netværkNetværksswitch fra Lanberg

Lanberg DSP1-1005 er en kompakt, ikke-administreret desktop-switch udstyret med 5 x Gigabit Ethernet RJ-45-porte. Selve enheden er lille og praktisk med Plug & Play -driftsprincipper. Produktet giver switchfunktioner til 5 x 10/100/1000 Mbps RJ-45-porte med automatisk forbindelsesforhandling og MDI-MDIX-understøttelse.

Varenummer

Vores varenummer: 14119
Producentens varenr: DSP1-1005

Om varemærket

Kabelløsninger til alle med Lanberg - Udvikling og fleksibilitet definerer Lanberg, som leverer forskellige løsninger inden for netværk og kabling. Deres brede produktsortiment er i konstant udvikling, og mærket er baseret på, at deres produkter kontinuerligt kvalitetsforbedres. Deres talent for at skræddersy produkter til markedets behov har bidraget til kontinuerlig vækst.

Hvis du leder efter et kabel eller en adapter, har Lanberg med sin brede produktportefølje sandsynligvis det, du leder efter. Derudover tilbyder de løsninger såsom struktureret kabling, herunder LAN- og patchkabler, samt værktøjer til opbygning af LAN-netværksinfrastrukturer. Du finder også værktøjer og produkter, der hjælper med at tilrettelægge alle kabler på bedste vis.

Specifikationer

Egenskaber

Farve Sort
Vis mereVis mindre
Relaterede produkter
Anbefalet til dig