Lanberg Netværksswitch 8-portar 100/1000 Mbps V12 - MaxGaming.dk

Navigere

10
Spar 10%

Lanberg Netværksswitch 8-portar 100/1000 Mbps V12

 
199 kr / 179 kr

Læg i indkøbsvognen
Midlertidigt udsolgt
Tilgængelighed:
tilbage på lager
60 dages åbent køb

Produktbeskrivelse

ComputertilbehørRouter & netværkNetværksswitch fra Lanberg

Lanberg DSP2-1005 er en kompakt, ukontrolleret stationær switch med 8 Gigabit Ethernet RJ-45-porte. Selve enheden er lille og praktisk med Plug & Play. Produktet tilbyder omskiftningsmuligheder for 8 x 10/100/1000 Mbps RJ-45-porte med automatisk forbindelsesforhandling og MDI-MDIX-understøttelse. Det særlige ved DSP1- og DSP2-seriens switche er brugen af universel 12V strømforsyning, som bruges i mange andre IP- og CCTV-overvågnings-, alarm-, sikkerheds- og IT-enheder. Med denne løsning er hverken slutbrugerne, internetudbyderne eller installatørerne tvunget til at bruge standardstrømforsyningen, hvilket giver mere frihed, når det kommer til at levere strøm til switchen med denne spænding.

Fordelene ved at bruge 12V strøm inkluderer:
- Strøm og data kan dirigeres via dette Ethernet-kabel ved hjælp af PoE-teknologi - i den passive version. Den ene ende af kablet er forbundet til den 12V passive port, mens den anden ende er adskilt med en passiv adapter. Dette løser to problemer: strøm og data. Som et resultat forsynes switchen med den passende spænding med det samme kabel, og RJ-45-enden af kablet forbundet til switchen tillader kommunikation af begge enheder
- 12V spænding findes i alarmsystemer og ældre CCTV-løsninger. I sådanne tilfælde bruges en kollektiv strømforsyning, som eliminerer behovet for yderligere strømkilder og muliggør nem udskiftning af hovedstrømadapteren, hvis noget holder op med at fungere
- Der er mange producenter på markedet, der tilbyder 12V bufferforsyninger, der tilbyder et jack-kabel. Sådanne små enheder giver strøm til kompakte produkter såsom routere og switches. 12V, der bruges i DSP2-serien, giver dig mulighed for at tilslutte alle slags bufferstrømforsyninger for at opretholde enhedens drift efter ethvert strømsvigt
- Øget stabilitet og bedre strømeffektivitet af enheden, da den bruger en højere spænding

Funktionen med automatisk genkendelse og tilpasning til typen af tilsluttet netværkskabel (fast eller kablet) eliminerer kravet om kun at bruge én type Ethernet-kabling, samt behovet for uplink-porte, hvilket muliggør samtidig reduktion af unødvendige omkostninger. Switchen understøtter halv-dupleks og fuld dupleks-tilstand for forbindelser mellem forskellige enheder. Flowkontrolfunktionen muliggør dataflowstyring og undgår derved eventuelle dataoverførselsblokke på porten, når en af de modtagende enheder ikke kan modtage nok data.

Lanberg desktop switch garanterer en kombination af høj kvalitet, automatisering og en række funktioner, der garanterer stabil drift, uden at du skal foretage for mange indstillinger.

Produktets egenskaber og funktioner
- 8 x RJ-45 10/100/1000 Mbps-porte med automatisk forbindelsesforhandling
- Plug-and-play-understøttelse - produktet kræver ingen yderligere konfiguration
- MDI / MDIX-understøttelse, MAC-læring, MAC-aldring
- Flowkontrolfunktion: Modtryk @ Half-Duplex og IEEE 802.3x @ Full-Duplex
- Topologi: Stjerne
- Protokol: CSMA / CD
- MAC adresse tabel understøttelse: 4K
- Skiftebredde: 16 Gbps
- Passiv køling, der gør den mere støjsvag
- Mulighed for vægmontering
Interface
- Strømforsyning: ekstern (AC: 100 ~ 240 V, 50/60 Hz, 0,3 A; DC: 12 V, 0,5 A)
- Strømforbrug: max. 4,53 W
- LED'er, der indikerer PSU-drift: Strøm, LAN-porte (Link / ACT)
- Mål: 89 x 137 x 28 mm
Hej!

Jeg er en oversættelsesrobot hos MaxGaming, og jeg har oversat denne produkttekst. Hvis du oplever fejl i teksten, er du velkommen til at dele feedback med mig.

Varenummer

Vores varenummer: 16054
Producentens varenr: DSP2-1008-12V

Om varemærket

Kabelløsninger til alle med Lanberg - Udvikling og fleksibilitet definerer Lanberg, som leverer forskellige løsninger inden for netværk og kabling. Deres brede produktsortiment er i konstant udvikling, og mærket er baseret på, at deres produkter kontinuerligt kvalitetsforbedres. Deres talent for at skræddersy produkter til markedets behov har bidraget til kontinuerlig vækst.

Hvis du leder efter et kabel eller en adapter, har Lanberg med sin brede produktportefølje sandsynligvis det, du leder efter. Derudover tilbyder de løsninger såsom struktureret kabling, herunder LAN- og patchkabler, samt værktøjer til opbygning af LAN-netværksinfrastrukturer. Du finder også værktøjer og produkter, der hjælper med at tilrettelægge alle kabler på bedste vis.

Specifikationer

Egenskaber

Farve Sort

Garanti

Garanti 2 års garanti
Vis mereVis mindre
Relaterede produkter
Anbefalet til dig