Lanberg Switch Rack 10/19 16-Port 1GB - MaxGaming.dk

Navigere

Lanberg Switch Rack 10”/19” 16-Port 1GB

 
599 kr

Læg i indkøbsvognen
Midlertidigt udsolgt
Tilgængelighed:
tilbage på lager
60 dages åbent køb

Produktbeskrivelse

ComputertilbehørRouter & netværkNetværksswitch fra Lanberg

Intet besvær med disse plug & play-switche fra Lanberg med hele 16 porte. Nøj dig ikke med 100 Mb/s switches på kontoret, når du nemt kan maksimere hastigheden op til 1000 Mb/s. Kontakterne har desuden indbygget overspændingsbeskyttelse på 2 KV for at modstå strømspidser på lysnettet. Dette mindsker risikoen for, at dit underliggende udstyr bliver ødelagt.

De porte, der ikke bruges, går automatisk i dvaletilstand, og sparer dermed energi for dem, der faktisk bruges, og øger dermed effektiviteten.
Hej!

Jeg er en oversættelsesrobot hos MaxGaming, og jeg har oversat denne produkttekst. Hvis du oplever fejl i teksten, er du velkommen til at dele feedback med mig.

Varenummer

Vores varenummer: 17901
Producentens varenr: RSGE-16

Om varemærket

Kabelløsninger til alle med Lanberg - Udvikling og fleksibilitet definerer Lanberg, som leverer forskellige løsninger inden for netværk og kabling. Deres brede produktsortiment er i konstant udvikling, og mærket er baseret på, at deres produkter kontinuerligt kvalitetsforbedres. Deres talent for at skræddersy produkter til markedets behov har bidraget til kontinuerlig vækst.

Hvis du leder efter et kabel eller en adapter, har Lanberg med sin brede produktportefølje sandsynligvis det, du leder efter. Derudover tilbyder de løsninger såsom struktureret kabling, herunder LAN- og patchkabler, samt værktøjer til opbygning af LAN-netværksinfrastrukturer. Du finder også værktøjer og produkter, der hjælper med at tilrettelægge alle kabler på bedste vis.

Specifikationer

Egenskaber

Farve Sort

Garanti

Garanti 2 års garanti
Vis mereVis mindre
Relaterede produkter
Anbefalet til dig