Hori Switch LAN Adapter - MaxGaming.dk

Navigere

19
Spar 19%

Hori Switch LAN Adapter

 
269 kr / 219 kr

Læg i indkøbsvognen
Midlertidigt udsolgt
Tilgængelighed:
tilbage på lager
60 dages åbent køb

Produktbeskrivelse

KonsolNintendoSwitch TilbehørKabler fra Hori

Officielt licenseret af Nintendo. Seriøse spillere tilslutter. Når den absolut hurtigste internetforbindelse er påkrævet - konkurrencedygtig onlinespil eller streaming i 4k, er den eneste løsning en direkte Ethernet-forbindelse. Hori løser det med sin HORI Switch LAN-adapter.
  • LAN-adapter til Nintendo Switch
  • Nyd en hurtig og stabil internetforbindelse
  • Officielt licenseret af Nintendo
Hej!

Jeg er en oversættelsesrobot hos MaxGaming, og jeg har oversat denne produkttekst. Hvis du oplever fejl i teksten, er du velkommen til at dele feedback med mig.

Varenummer

Vores varenummer: 10461
Producentens varenr: NSW-004U

Om varemærket

Populært konsol tilbehør fra Hori - Hori blev grundlagt allerede i 1983 og var en af de første tredjeparts tilbehørsproducenter i verden og har siden været en af de førende producenter af tilbehør i Japan. I løbet af deres tid har de været pionerer inden for udvikling af nye koncepter og samtidig gjort spil mere tilgængeligt og sjovt for alle.

Hori er en af de største producenter af perifere enheder til Nintendo, Sony og Microsoft i Japan og har gennem sine mange år i branchen skabt et bredt sortiment. Trods deres brede sortiment så holder Hori-produkterne stadig, og de er fremstillet med omtanke og i høj kvalitet.

Specifikationer

Egenskaber

Farve Sort

Garanti

Garanti 1 års garanti
Vis mereVis mindre
Relaterede produkter
Anbefalet til dig