Deltaco 30000 mAh Powerbank med Hurtig Opladning - MaxGaming.dk

Navigere

Deltaco 30000 mAh Powerbank med Hurtig Opladning

 
389 kr

Læg i indkøbsvognen
Midlertidigt udsolgt
Tilgængelighed:
tilbage på lager
60 dages åbent køb

Produktbeskrivelse

MobiltilbehørPower Bank fra Deltaco

PB-C1002 er en kraftfuld og fleksibel bærbar oplader med 2x USB-A-porte og en USB-C-port med understøttelse af hurtig opladning (op til 18 W). Powerbanken er udstyret med en digital batteriindikator, der viser den aktuelle ladestatus i procent, så du nemt kan se, hvornår det er tid til at lade op, og et kraftigt Li-ion polymer batteri på hele 30.000 mAh, der kan oplade en smartphone 9- 10x på en enkelt opladning. De tredobbelte USB-porte tilbyder tilslutningsfleksibilitet og samtidig opladning, PB-C1002 er fuldt opladet på cirka 19,5 timer med det medfølgende mikro-USB-kabel.
Hej!

Jeg er en oversættelsesrobot hos MaxGaming, og jeg har oversat denne produkttekst. Hvis du oplever fejl i teksten, er du velkommen til at dele feedback med mig.

Varenummer

Vores varenummer: 17722
Producentens varenr: PB-C1002

Om varemærket

Deltaco - Alt inden for forbrugerelektronik. Det, der først startede som import af kabler, blev senere egenproducerede produkter i tilbehørssegmentet. I dag kan du finde alt, hvad du har brug for til din computer fra Deltaco, hvad enten det handler om at sortere dine kabler på en pæn måde, eller om du mangler ledninger til en fleksibel optimering.

I dag er Deltaco en af de største producenter af hjemmeelektronik i Sverige og har mange underproducenter som Nordic Home Culture, STREETZ og Deltaco Smart Home. I 2017 lancerede de deres spilmærke Deltaco Gaming, som kun fokuserer på at udvikle spilprodukter.

Specifikationer

Egenskaber

Farve Sort
Vis mereVis mindre
Relaterede produkter
Anbefalet til dig